«Είδα να βγαίνουν από αυτοκίνητο και να με πυροβολούν»: Θρίλερ με τους πυροβολισμούς σε Άγιο Παντελεήμονα και Μενίδι

Δίνει μάχη για τη ζωή του ο 35χρονος που πυροβολήθηκε στο κεφάλι

Must Read

Σκηνές φαρ ουέστ σημειώθηκαν σε Άγιο Παντελεήμονα και Μενίδι, με τελικά τρεις άνδρες να τραυματίζονται λόγω πυροβολισμών.

«Είδα να βγαίνουν από αυτοκίνητο και να με πυροβολούν» 

Ένα από τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ για τους πυροβολισμούς στον Άγιο Παντελεήμονα είναι να πρόκειται για προειδοποιητικό μήνυμα προς τον Αιγύπτιο για κάποιον… ανοιχτό λογαριασμό. Την ίδια ώρα, επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε λίγο μετά επί της οδού Καμπάνη στον Άγιο Παντελεήμονα. Στο σημείο εντοπίστηκε ένας 25χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο πόδι, καθώς και δύο κάλυκες και ένα φυσίγγι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 25χρονος που διακομίσθηκε στο ΚΑΤ, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Είδα δύο άτομα να κατεβαίνουν από ένα αμάξι, να κατευθύνονται προς το μέρος μου, να πυροβολούν και να φεύγουν». Ένα από τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ είναι να πρόκειται για προειδοποιητικό μήνυμα προς τον Αιγύπτιο για κάποιον… ανοιχτό λογαριασμό.

Το χρονικό των πυροβολισμών 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 10.30 ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης για πυροβολισμούς στην οδό Καμπανή στον Άγιο Παντελεήμονα. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν ένα 25χρονο Αιγύπτιο με τραύμα στα πόδια από όπλο. Όπως ανέφερε το θύμα στους αστυνομικούς δύο άντρες κατέβηκαν από ΙΧ αυτοκίνητο και τον πυροβόλησαν. Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν 2 κάλυκες και ένα φυσίγγι από όπλο 9 χιλιοστών. Ο 25χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ. Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 4 και τέταρτο τα ξημερώματα ενημερώθηκε η Αστυνομία για επεισόδιο μεταξύ δύο ανδρών στην οδό Παναγία Σουμελά στο Μενίδι. Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν άνδρα ηλικίας περίπου 35 ετών με τραύμα από όπλο στο κεφάλι, ο οποίος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ. Λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία ενημερώθηκε για ακόμα ένα άνδρα που τραυματίστηκε ελαφρά στους πυροβολισμούς στο Μενίδι. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα 35χρονο που νοσηλεύεται με τραύμα από όπλο στο πόδι στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

 

Διαβάστε ακόμα:

Σκηνές φαρ ουέστ σε Άγιο Παντελεήμονα και Αχαρνές: Δύο άτομα πυροβολήθηκαν! 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This