«Ζούμε ένα θαύμα, ο Νίκος έγραψε το όνομά του» – Συγκίνηση για τον 29χρονο που πυροβολήθηκε στο κεφάλι

Ευχάριστα νέα για τον 29χρονο που παρουσιάζει βελτίωση μέρα με τη μέρα

Must Read

Μέρα με τη μέρα η υγεία του 29χρονου Νίκου που νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, τραυματισμένος από σφαίρα στο κεφάλι, παρουσιάζει βελτίωση, με την οικογένειά του να ελπίζει ότι θα καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Μάλιστα, ο νεαρός που βγήκε από τη ΜΕΘ παρουσιάζει βελτίωση και στην αντιληπτική ικανότητα, με τον πατέρα του να ανακοινώνει την ευχάριστη εξέλιξη.

«Ο Νίκος έγραψε το όνομά του! Ζούμε ένα θαύμα» είπε στο cretalive ο πατέρας του, ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας, μαζί με τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος που πυροβόλησε τον Νίκο, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του τη Δευτέρα, στην ανακρίτρια Ηρακλείου. Μάλιστα, στο υπόμνημα που υπέβαλε στην ανακρίτρια, παρουσίασε διαφορετικά τα γεγονότα και υποστήριξε ότι πυροβόλησε τον 29χρονο για εκφοβισμό.

Τι ισχυρίζεται στο υπόμνημα

Σύμφωνα με το cretalive, στο υπόμνημα δίνει την δική του εκδοχή για τα γεγονότα της 3ης Αυγούστου. Αρχικά,  εύχεται ο 29χρονος Νίκος να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει σύντομα στην οικογένειά του.

Στη συνέχεια, υποστηρίζει ότι ενώ κινούνταν στον δρόμο από Τυμπάκι προς Μοίρες, διαπίστωσε ότι ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος κινούνταν με πολύ χαμηλή ταχύτητα στη μέση του δρόμου, παρεμποδίζοντας την κίνηση των αυτοκινήτων που ακολουθούσαν. Έκανε, όπως υποστηρίζει, κατ’ επανάληψη προσπάθεια να προσπεράσει με αριστερό φλας, όμως ο προπορευόμενος οδηγός τον παρεμπόδιζε, κινούμενος επίσης προς τα αριστερά.

Ο 22χρονος ισχυρίζεται ότι κάποια στιγμή αναγκάστηκε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου προκειμένου να απομακρυνθεί ο προπορευόμενος οδηγός καθώς δεν μπορούσε να κατανοήσει την «προκλητική οδηγική συμπεριφορά του», όπως υποστηρίζει. Παρ’ όλα αυτά με μεγάλη του έκπληξη είδε τον οδηγό αντί να απομακρύνεται, να ακινητοποιεί και εκείνος το αυτοκίνητό του και τότε ακολούθησε μεταξύ τους φραστικό επεισόδιο.

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι ο 29χρονος τον εξύβρισε πολύ άσχημα ενώ έδειχνε μεθυσμένος. Αποφάσισε τότε, όπως ισχυρίζεται, να κάνει επί τόπου αναστροφή και να φύγει.

Το συμβάν δεν έληξε εκεί. Υποστηρίζεται ότι ο 29χρονος άλλαξε πορεία και ακολούθησε τον 22χρονο. Ο τελευταίος ισχυρίζεται ότι ο οδηγός είχε πρόθεση να πέσει πάνω του μετωπικά με το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί. Τότε πήρε από την κονσόλα του αυτοκινήτου το πιστόλι στύλο που είχε βρει τυχαία, όπως ισχυρίζεται, λίγες ώρες πριν κάτω από ένα τραπέζι σε εστιατόριο στο Τυμπάκι. Ο 22χρονος υποστηρίζει ότι το είχε πάρει από περιέργεια και βρέθηκε τελικά να κάνει χρήση με σκοπό τον εκφοβισμό του οδηγού που κινούνταν απειλητικά εναντίον του.

Συγγενείς και φίλοι του 22χρονου έξω από το γραφείο της ανακρίτριας

Όταν πια πυροδότησε το πιστόλι στύλο προς το μέρος του αυτοκινήτου, αντιλήφθηκε ότι το όχημα που κατευθύνονταν προς τα πάνω του με μεγάλη ταχύτητα, την τελευταία στιγμή έκανε έναν ελιγμό προς τα δεξιά και έτσι ο ίδιος γλίτωσε.

Ο 22χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι ουσιαστικά δεν είχε καταλάβει ότι είχε τραυματίσει τον 29χρονο Νίκο. Αυτό που έκανε ήταν να φύγει από το σημείο, να πάρει χρόνο για να ηρεμήσει και να ξυπνήσει τον μικρό τον αδερφό καθώς έπρεπε κατ΄ αρχάς να επιστρέψει στον φίλο του το αυτοκίνητο που οδηγούσε.

(πηγή φωτογραφιών ertnews.gr)

Δείτε επίσης:

Άρχισε να μιλάει ο 29χρονος που δέχτηκε μια σφαίρα στο κεφάλι – «Ο φόβος και ο τρόμος» λένε για τον 22χρονο πιστολέρο

Η στιγμή που πυροβόλησαν στο κεφάλι τον 29χρονο Νίκο για μια προσπέραση

Παραδόθηκε ο δράστης που πυροβόλησε τον 29χρονο Νίκο για μια προσπέραση

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This