Άρχισε να μιλάει ο 29χρονος που δέχτηκε μια σφαίρα στο κεφάλι – «Ο φόβος και ο τρόμος» λένε για τον 22χρονο πιστολέρο

Άλλα 5 άτομα βάζει στο κάδρο ο 29χρονος Νίκος

Must Read

Μετά από 20 μέρες νοσηλείας, ο 29χρονος Νίκος στη Μεσσαρά Κρήτης που βρέθηκε να χαροπαλεύει όταν ξαφνικά τον πυροβόλησαν μέσα στο αυτοκίνητο, άρχισε να μιλάει για όσα συνέβξησαν εκείνο το βράδυ.

Την ίδια ώρα, ο 22χρονος πιστολέρο τον οποίο αναζητούσαν εδώ και μέρες Αρχές, παραδόθηκε χθες συνοδευόμενος από συγγενείς και φίλους και παρουσίασε τη δική του εκδοχή των γεγονότων.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο κατηγορούμενος, εκείνο το βράδυ διαπληκτίστηκε με τον 29χρονο ενώ βρίσκονταν στα αυτοκίνητά τους. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 29χρονος έδειξε να αποχωρεί, όμως στη συνέχεια τον ακολούθησε.

 

Τους ισχυρισμούς αυτούς διαψεύδει ο δικηγόρος του 29χρονου, Αλέξης Κούγιας και κατηγορεί τους αστυνομικούς για μεροληψία: «Υπάρχουν και άλλα βίντεο, από τα οποία προκύπτει η όλη κακοποιητική συμπεριφορά και αποδεικνύεται ότι η εγκληματική πράξη ήταν μία ήρεμα σχεδιασμένη πράξη. Με αυτά που έχω πληροφορηθεί από την οικογένεια του θύματος και από το οικογενειακό περιβάλλον, η αστυνομία στην περιφέρεια εκεί έχει επιδείξει ιδιαίτερα μεροληπτική στάση εις βάρος των δραστών», είπε ο Κούγιας μιλώντας στο Live News.

Παράλληλα, ο 29χρονος Νίκος, ο οποίος παρουσιάσει σημαντική βελτίωση κάθε μέρα που περνάει, άρχισε να περιγράφει όσα συνέβησαν στις 3 Αυγούστου τα ξημερώματα, βάζοντας στο κάδρο άλλα 5 άτομα, τα οποία όπως λέει, ήταν παρόντες στο περιστατικό.  «Το παιδί άρχισε να συνέρχεται και τώρα άρχισε να μιλάει κανονικά και αυτό που μετέφερε είναι ότι ο δράστης δεν είναι ένας, είναι τουλάχιστον πέντε. Εμείς θα ζητήσουμε να επεκταθεί η ποινική δίωξη και σε άλλα πρόσωπα», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Από πλευράς του ο πατέρας του 22χρονου ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του Νίκου: «Με του παιδιού τον πατέρα εμείς τα είχαμε πάρα πολύ καλά και σήμερα κιόλας μιλήσαμε στο δικαστήριο για λίγο. Του είπα ότι εμείς προβλήματα δεν είχαμε, ήταν ένα τυχαίο περιστατικό και εγώ στον πόνο του μαζί του είμαι, αλλά τα πράγματα όπως τα παρουσιάζουν δεν είναι. Λυπούμαστε γι’ αυτό το περιστατικό. Ζητούμε μια μεγάλη συγγνώμη στην οικογένεια», δήλωσε.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής στην εκπομπή, ο 22χρονος παρουσιάζει παραβατική συμπεριφορά και έχει… ιστορικό στα περιστατικά βίας.

«Επιτέθηκε σε ένα παιδί επειδή συνόδευε δύο κοπέλες, έτσι χωρίς αιτία, και το παιδί αυτό έχει κάνει τρεις εγχειρήσεις στο μάγουλο τώρα. Μια ζωή μπλεξίματα με την αστυνομία. Είναι άνθρωποι της νύχτας. Μια ζωή με τα όπλα, μια ζωή με τις απειλές. Η περιοχή μας από αυτούς τους ανθρώπους υποφέρει» αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής που τον γνωρίζουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αφού ζήτησε προθεσμία, θα απολογηθεί την Δευτέρα 28 Αυγούστου.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This