Εκτός ΜΕΘ ο 29χρονος που πυροβολήθηκε για μια προσπέραση – «Του έριξαν μία σφαίρα στο κεφάλι σαν εκτελεστές» λέει ο πατέρας του

Αναζητείται ο 22χρονος που τον πυροβόλησε

Must Read

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου Νίκου, ο οποίος τραυματίστηκε βαριά μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε στο κεφάλι την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του σε περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη, καθώς βγήκε από τη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Την ώρα που ο 29χρονος νοσηλεύεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στη Νευροχειρουργική κλινική του Βενιζελείου ο πατέρας του ζητά δικαιοσύνη για τον τραυματισμό του παιδιού του και καλεί όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει.

«Λίγο λίγο ανοίγουν τα στόματα. Αν κανείς ξέρει και θέλει να μιλήσει, να το κάνει… Σήμερα είναι εμένα η σειρά, αύριο θα είναι αυτών… Πέρασε εμένα η σειρά μου!», είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας του άτυχου νεαρού μιλώντας στο neakriti.gr.

Συνεντριμμένος με αυτό που συνέβη στο γιο του ο πατέρας του 29χρονου, Γιάννης Φανουράκης, δηλώνει ότι το μόνο που θέλει είναι να γίνει καλά το παιδί του και φυσικά να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Κανείς γονιός να μην περάσει αυτό που βιώνει η οικογένειά μου»

Εδώ και δύο εβδομάδες ο Γιάννης Φανουράκης, πατέρας του 29χρονου, και η οικογένειά τους ζουν έναν εφιάλτη και περιμένουν τη στιγμή που ο Νίκος θα γίνει καλά. «Εύχομαι σε κανένα γονέα να μην περάσει αυτό που βιώνω εγώ και η οικογένειά μου», λέει μιλώντας στο στο neakriti.gr και καλεί όποιον ντόπιο γνωρίζει κάτι που θα μπορούσε να συμβάλει στον εντοπισμό των δραστών «αν θέλει να μιλήσει», καθώς όπως ανέφερε με νόημα «σήμερα ήταν εμένα, αύριο θα είναι αυτών η σειρά… πέρασε εμένα η σειρά μου!».

«Εύχομαι κανείς γονιός να μην το ζήσει αυτό. Να βλέπει το κοπέλι του 15 μέρες στην Εντατική και να μην ξέρει αν τελικά θα ζήσει. Κοιτάω τις φωτογραφίες του παιδιού μου, θυμάμαι πώς τον είχαμε μεγαλώσει… τον έθρεψα με τόσο κόπο! Ένας άντρας καθαρός! Σε λίγους μήνες θα έπαιρνε το πτυχίο του και κάποιοι… επέλεξαν να του “φυτέψουν” μια σφαίρα στο κεφάλι!», είπε ο πατέρας του 29χρονου Νίκου, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια διέμενε μόνιμα στην Αθήνα.

«Η κόρη μου κλαίει μέρα νύχτα, η γυναίκα μου έχει πέσει 30 φορές κάτω… πολεμά να ξεριζώσει τα μαλλιά της… θα της στρίψει!», λέει συντετριμμένος και ζητά να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθεί δικαιοσύνη: «Δικαιοσύνη! Αλλά δικαιοσύνη όχι μόνο για έναν, αλλά για όλους».

«Δεν τον γνώριζαν, έλειπε δέκα χρόνια από εδώ», εξηγεί ο κ. Φανουράκης, συμπληρώνοντας ότι «δεν μπορεί κανείς να μην είδε τίποτα. Ο θυμός μου έχει μετατραπεί σε κλάμα… Δεν είχα κλάψει ποτέ και τώρα έχω διαλύσει».

Όπως λέει ο γιος του «σε 2-3 μήνες θα έπαιρνε πτυχίο από τη Γεωπονική και μας τα χάλασαν όλα! Γιατί; Δεν τους άρεσε η φυσιογνωμία του; Δεν υπέκυψε στη μαγκιά τους; Θέλω να τους πιάσουν όλους!».

«Ας μιλήσουν!»

«Λίγο-λίγο ανοίγουν τα στόματα. Αν κανείς ξέρει και θέλει να μιλήσει, να το κάνει… Σήμερα είναι εμένα, αύριο θα είναι αυτών η σειρά… Πέρασε εμένα η σειρά μου!», αναφέρει, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει, εκτός από τους φίλους του Νίκου, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και όλο τον κόσμο που έχει σταθεί το τελευταίο διάστημα στο πλευρό της οικογένειάς του.

«Ευχαριστώ τους πάντες! Από τα παιδιά που τον κράτησαν στο νοσοκομείο… Τους γιατρούς… Όλους στο νοσοκομείο. Αυτό τον γίγαντα τον κ. Μωραΐτη! Τον κ. Χρονάκη! Όλους τους ευχαριστώ μέχρι την τελευταία νοσοκόμα που μας βοήθησαν και μας συμπαραστέκονται!», λέει ο πατέρα του 29χρονου Νίκου.

«Εύχομαι η Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Εύχομαι να τους πιάσουν όλους! Ευχαριστώ όλους τους φίλους μου κάτω στη Μεσαρά, στα Χανιά και να με συγχωρέσουν αν τους κλείνω απότομα το τηλέφωνο», πρόσθεσε ο κ. Φανουράκης.

Αναφερόμενος στις δύσκολες στιγμές που έζησε ο γιος του στο νοσοκομείο είπε: «Κινδυνέψαμε από ένα μικρόβιο να χαλάσουν τα πάντα! Κι όμως ξεσηκώθηκε όλο το νοσοκομείο, όλο το προσωπικό να βάλουν το παιδί μόνο του σε ένα δωμάτιο, να αποφευχθούν οι επιπλοκές!».

Να σημειωθεί ότι ο 22χρονος ο οποίος πυροβόλησε τον 29χρονο Νίκο εξακολουθεί να αναζητείται από τις Αρχές, ενώ σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This