Μπροστά στην νταντά του πνίγηκε το τρίχρονο αγγελούδι – Επί μία ώρα προσπαθούσαν να το επαναφέρουν!

Ο πατέρας του άτυχου παιδιού είχε χάσει την μητέρα του πριν λίγο καιρό - Τι είπε ο πρόεδρος του κέντρου υγείας

Must Read

Ακόμα πιο τραγικές διαστάσεις λαμβάνει ο πνιγμός του τρίχρονου παιδιού στην Τήνο χθες καθώς, σύμφωνα με νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, το περιστατικό συνέβη μπροστά στην κοπέλα που το πρόσεχε!

Συγκεκριμένα, ήταν λίγο μετά τις 8.30 το πρωί όταν το άτυχο αγοράκι έκατσε για να φάει το πρωινό του στο οποίο περιλαμβανόταν το σταφύλι.

Δείτε βίντεο:

 

Μαζί του ήταν και μια κοπέλα που οι γονείς του είχαν προσλάβει ως ένα είδος νταντάς καθώς έλειπαν στις δουλειές τους και δεν είχαν κάποιον άλλο άνθρωπο να το κρατήσει.

Όπως έγινε γνωστό, στο λαιμό του παιδιού στάθηκαν αρκετές ρώγες σταφύλι οι οποίες το έπνιξαν καθώς έφραξαν τον αεραγωγό του. Η γυναίκα μόλις συνειδητοποίησε τι συνέβαινε, σε κατάσταση σοκ, έτρεξε να ειδοποιήσει τον πατέρα, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση με ποδήλατα ακριβώς κάτω από το σπίτι.

Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση μετά το συμβάν και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στην οικογένεια.

Δείτε βίντεο:

 

Ο πατέρας επίσης σοκαρισμένος πήγε το παιδί στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. Εκεί οι αστυνομικοί προσπάθησαν και μπόρεσαν να βγάλουν τουλάχιστον δύο ρώγες από σταφύλι από το στόμα του παιδιού.

Έπειτα με περιπολικό το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου η γιατρός που βρισκόταν εκείνη την ώρα, έκανε απέλπιδες και υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να σώσει το μικρό αγοράκι.

Για τα ακριβή αίτια θανάτου του παιδιού έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής η οποία θα γίνει εντός της ημέρας.

Ακόμα ένα «χτύπημα» της μοίρας

Η τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια έχει σκορπίσει την θλίψη σε όλη την Τήνο.

Στο νησί χθες λόγω του πένθους πολλές επιχειρήσεις δεν άνοιξαν, ενώ αναβλήθηκε και ένα πανηγύρι ενός χωριού του νησιού.

Η κηδεία του τρίχρονου παιδιού θα γίνει στις 17:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών που βρίσκεται στη Χώρα του νησιού.

Η θλίψη είναι ακόμα μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς πως είναι το δεύτερο «χτύπημα» της μοίρας για την οικογένεια καθώς πριν λίγο καιρό είχε φύγει από τη ζωή η μητέρα του πατέρα του τρίχρονου.

Δείτε βίντεο:

«Ήρθε χωρίς αναπνοή»

Το παιδί έφτασε στο κέντρο Υγείας της Τήνου χωρίς να αναπνέει, ανέφερε στο Action24 o πρόεδρος του κέντρου Υγείας Τήνου, Γιώργος Βασιλάκης. 

Χαρακτήρισε το γεγονός «θλιβερό».

«Το παιδί δεν μπόρεσε να τις μασήσει τις ρώγες, τις κατάπιες όλες μαζί, από ότι φάνηκε και μας το έφερε η αστυνομία με το περιπολικό χωρίς αναπνοή», εξήγησε.

Ο κ. Βασιλειάδης επιβεβαίωσε ότι το παιδί έβγαλε δύο ρώγες κατά τη διάρκεια των προσπαθειών στο αστυνομικό τμήμα.

Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν γνωρίζει τι ώρα έγινε το περιστατικό στο σπίτι. Στο κέντρο υγείας έφτασε στις 9 το πρωί. Όπως τόνισε πάνω από το παιδί έπεσαν πολλοί γιατροί, όπως ο παιδίατρος, ο καρδιολόγος και όλοι οι αγροτικοί και προσπαθούσαν να το επαναφέρουν επί μία ολόκληρη ώρα!

«Θα πρέπει μέσα στα πρώτα τέσσερα λεπτά να γίνουν οι όποιες ενέργειες, είναι πολύ κρίσιμος ο χρόνος. Εικάζω ότι στο περιστατικό είχαν περάσει τα κρίσιμα λεπτά», είπε.

«Είναι κρίμα, είναι ένας βίαιος θάνατος ενός παιδιού», κατέληξε.

Δείτε τις δηλώσεις του:

Δείτε επίσης:

Τραγωδία στην Τήνο: Νεκρό παιδί 3 ετών – Πνίγηκε από δυο ρώγες σταφύλι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This