Συνελήφθη ο πολίτης που σταύρωσε κοράκι – Καταδικάζει ο δήμος Πάρου

«Δεν θυμάμαι να σταυρώνουν κοράκια ποτέ» είπε ο δήμαρχος, Μάρκος Κωβαίος

Must Read

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία στον ανεκδιήγητο κάτοικο της Πάρου ο οποίος είχε τη φαεινή ιδέα να σταυρώσει ένα κοράκι σε στύλο και να το τοποθετήσει σε δημόσιο χώρο στην περιοχή της Πούντας ώστε να το βλέπουν όλοι, λες και βρισκόμαστε στο Μεσαίωνα.

Για την σύλληψη του ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου, Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση και έχει σχηματιστεί δικογραφία.

 

Η είδηση έγινε γνωστή από χρήστη του Facebook που δημοσίευσε φωτογραφία του άμοιρου πτηνού και γρήγορα διαδόθηκε από άλλους χρήστες.

Τόσο στα κοινωνικά δίκτυα όσο και στην τοπική κοινωνία της Πάρου έχουν ξεσπάσει έντονες αντιδράσεις.

Ορισμένοι αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη κίνηση όσο αποτρόπαια και αν φαίνεται είναι κάτι που συνηθιζόταν στο νησί και γίνεται για να διώχνονται τα κοράκια και άλλα πτηνά από τα χωράφια.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος ανέφερε ότι το καταδικάζει ο δήμος και επιβεβαίωσε ότι όντως συνέβαινε παλιότερα πολίτες να σταυρώνουν κοράκια αλλά πλέον στην σημερινή εποχή δεν χρειάζεται.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι», μάλιστα, τόνισε ότι τα χρόνια που ζει δεν έχει δει κανέναν να σταυρώνει κοράκια. «Μπορεί να γινόταν πολύ παλιότερα», είπε.

Δείτε τις δηλώσεις του:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This