Φόβοι για μπλακ άουτ από τη ΔΕΗ εν μέσω καλοκαιριού…

Must Read

Φόβοι για γενικευμένο μπλακ άουτ, σε μια σειρά από περιοχές της Ελλάδας εξαιτίας της ζέστης, αλλά και του παλιού και μη συντηρημένου δικτύου της ΔΕΗ.

Χωρίς ρεύμα βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας περιοχές της ανατολικής Αττικής, όπως η Νέα Μάκρη, ο Νέος Βουτζάς και η Πεντέλη, λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ.

Αντίστοιχα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση παρουσιάστηκαν και στην Καλαμαριά και τη Θεσσαλονίκη.

Μεγάλη ανησυχία εκφράζεται για το δίκτυο παροχής ρεύματος στα νησιά και ιδιαίτερα την Κρήτη. Οι απαιτήσεις λόγω της τουριστικής περιόδου αυξάνονται, ενώ οι υψηλές θερμοκρασίες, που θα ενταθούν στη διάρκεια των δύο ζεστότερων μηνών του χρόνου (Ιούλιος-Αύγουστος), καθιστούν την κατάσταση οριακή.

Σύσκεψη με τον πρόεδρο των τεχνικών

Τη Δευτέρα το πρωί, ο πρόεδρος τεχνικών της ΔΕΗ, Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, συγκάλεσε σύσκεψη με τον επικεφαλής της ΔΕΔΔΗΕ,  προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις, ώστε, να αποφευχθούν τα μεγάλα προβλήματα.

Τους φόβους του εξέφρασε σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Πρόεδρος Τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης. «Φοβάμαι τα χειρότερα για το γενικό μπλακ άουτ». Προσέθεσε, μάλιστα, πως με το ελάχιστο προσωπικό που είναι διαθέσιμο, η αντιμετώπιση των προβλημάτων καθίσταται ιδιαίτερα δύσκολη με τα σημαντικότερα προβλήματα, να σημειώνονται στην περιοχή της Χαλκιδικής  και της Μεσσηνίας.

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, γνωστοποίησε τα μέτρα στα οποία θα προβεί η ΔΕΗ, προκειμένου, να ξεκινήσει την είσπραξη των οφειλών από 890.000 καταναλωτές, που χρωστούν συνολικά πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ, τους φακέλους των οποίων θα ετοιμάσουν οι σαράντα εργολαβικοί εργαζόμενοι, οι οποίοι, θα προσληφθούν.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This