Τραυματισμοί αστυνομικών και 25 προσαγωγές σε επεισόδια στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου

Must Read

Στην προσαγωγή 25 ατόμων προχώρησε σήμερα το μεσημέρι η ΕΛ.ΑΣ., ακολουθώντας την επιχείρηση εκκένωσης -το πρωί- χώρου στη Σχολή Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, ο οποίος τελούσε υπό κατάληψη εδώ και 20 χρόνια, καθώς σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, γύρω στις 3 το μεσημέρι υπήρξε ειδοποίηση για ομάδα ατόμων που προκαλεί φθορές σε κτήριο της Πολυτεχνειούπολης, με τις αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο να συγκρούονται με τους ταραξίες, οι οποίοι τούς πέταξαν πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο αστυνομικοί και να μεταφερθούν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Εκκένωση κατάληψης στη Πολυτεχνειούπολη

Κατόπιν, οι άνδρες της Αστυνομίας προσήγαγαν 25 από τους ταραξίες. Αυτή την ώρα περίπου 100 άτομα είναι συγκεντρωμένα έξω από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής τα οποία ζητούν την απελευθέρωση των προσαχθέντων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This