Βίντεο με το ταξί που επέβαινε η 18χρονη που αγνοείται στις Σέρρες

Μέσα στο ταξί βρισκόταν ένα ακόμη άτομο που την περίμενε

Must Read

Στιγμές απίστευτης αγωνίας ζουν οι γονείς της 18ης Πετρούλας, της οποίας έχουν χαθεί τα ίχνη εδώ και 4 μέρες στις Σέρρες.

Η κοπέλα βρισκόταν στο σπίτι με τους γονείς της και το μεσημέρι βγήκε στην αυλή για να μιλήσει στο κινητό της. Αυτή ήταν και η τελευταία στιγμή που την είδαν οι γονείς της, αφού από τις 2 το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης αγνοείται.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, φαίνεται ένα λευκό ταξί να περνάει από την πλατεία του χωριού των Σερρών που βρισκόταν η 18χρονη με την οικογένειά της και όπως ανέφεραν κάτοικοι, πρόκειται για το ταξί στο οποίο επιβιβάστηκε.

«Μας είπανε από εδώ από τον φούρνο ότι είδανε ένα ταξί, γυρνούσε παράξενα εδώ πέρα. Μετά βρήκαμε τον ταξιτζή, τον πήρα τηλέφωνο, του λέω αυτό και αυτό μου λέει πήρα μία κοπέλα εδώ από το χωριό ήταν και ένας άλλος κύριος μέσα 30-35. Ούτε μαλώσαμε, τίποτα, όλα καλά, δεν έγινε κάτι», δήλωσε ο πατέρας της 18χρονης.

Κάτοικοι του χωριού αναφέρουν πως μέσα στο ταξί, βρισκόταν και ένας άνδρας που την περίμενε.

«Η κόρη μου φορούσε ένα μαύρο καπέλο, ένα μπλουζάκι άσπρο. Ο ταξιτζής μας είπε τους άφησε στο ΚΤΕΛ Μακεδονίας απλώς η κόρη μου είχε σκυμμένο το κεφάλι για να μην την γνωρίσουν», πρόσθεσε ο πατέρας της αγνοούμενης.

Ενώ η μητέρα της ανέφερε: «Εγώ της είχα πει: Δεν έχεις κάποιο ενδιαφέρον σε κάποιο παλικάρι όπως κάνουν όλα τα κορίτσια στην ηλικία σου; Όχι μου λέει γιατί θέλω πρώτα να περάσω και μετά έχω αρκετό χρόνο».

Ο οδηγός του επίμαχου ταξί βρέθηκε και είπε πως δεν είναι σίγουρος αν η κοπέλα είναι η 18χρονη Πετρούλα, αλλά επιβεβαίωσε πως τελικός προορισμός ήταν τα ΚΤΕΛ της Μακεδονίας και ότι τα άτομα που επιβιβάστηκαν ήταν δύο, ένας άνδρας και ένα ακόμη άτομο, που φορούσε κουκούλα. Η 18χρονη όταν έφυγε από το σπίτι της πήρε μόνο την ταυτότητά της, ένα πορτοφόλι με λίγα χρήματα και το κινητό της, που παραμένει κλειστό.
Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This