Εξαφάνιση 18χρονης στις Σέρρες: Μπήκε σε ταξί με ένα άντρα – Συγκλονίζει η μάνα της

Must Read

Ώρες μεγάλης αγωνίας περνά η οικογένεια της 18χρονης Πετρούλας Παλάζη από τα Χρυσοχώραφα Σερρών η οποία δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Τρίτη, 29 Αυγούστου, οπότε και εξαφανίστηκε.

Μιλώντας στο τοπικό μέσο ενημέρωση «Επιλογές» η μητέρας της κοπέλας τόνισε πως «είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» και έκανε έκκληση  όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους. Ταυτόχρονα παρακάλεσε και την κόρη της λέγοντας πως θα σεβαστούν κάθε επιθυμία της και της ζήτησε να τους δώσει την ευκαιρία να της κάνουν ακόμη μια αγκαλιά.

Όπως δήλωσε η Κατερίνα Παλάζη, η κόρη της ταξίδεψε από τις Σέρρες στη Θεσσαλονίκη με ένα ταξί. Μαζί της ήταν ένας νεαρός άντρας. Στους αστυνομικούς έχει ήδη δώσει κατάθεση ο ταξιτζής, ωστόσο δεν προέκυψαν κάποια σημαντικά στοιχεία. Μόνο ότι ο άντρας που την συνόδευε ήταν 30 με 35 ετών και είχε μούσι.

Σύμφωνα με την μητέρα της 18χρονης, κάμερες κατέγραψαν τη νεαρή κοπέλα να μπαίνει σε ένα ταξί από την πλατεία του χωριού στα Χρυσοχώραφα μαζί με ένα νεαρό και πήγαν στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη.

Η μητέρα δήλωσε άγνοια για τις προθέσεις της κόρης της η οποία ήρθε να μείνει στην Ελλάδα προκειμένου να σπουδάσει. Το όνειρο της είναι να γίνει αστυνομικός. Ο άντρας που ήταν στο ταξί σύμφωνα με την μαρτυρία του οδηγού είναι περίπου 30-35 χρόνων και έχει μούσι.

Δείτε τις δηλώσεις της μητέρας:

Για την εξαφάνισή της το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε την Τετάρτη (30/08) και προχώρησε άμεσα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της.

Η ζωή της κοπέλας υπάρχει ενδεχόμενο να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η Παλάζη Πετρούλα έχει ύψος 1.72 μ., βάρος 68 κιλά, μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της φορούσε άσπρη κοντομάνικη μπλούζα, γκρι σορτσάκι, μαύρες παντόφλες και μαύρο τσαντάκι μέσης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This