Χαϊδάρι: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την αιματηρή συμπλοκή με τους δύο τραυματίες

Συγκατηγορούμενος για την υπόθεση είναι και ένας αλλοδαπός, ο οποίος εξακολουθεί να αναζητείται από τις Αρχές

Must Read

Δύο τραυματισμοί νεαρών ατόμων και τέσσερις συλλήψεις ήταν ο απολογισμός της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 1/9 έξω από κατάστημα ΟΠΑΠ στην οδό Κύπρου στο Χαϊδάρι, με δράστες έναν 53χρονο και μία 49χρονη και θύματα έναν 20χρονο και έναν 21χρονο, ο οποίος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Σήμερα η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, στην οποία σημειώνεται πως από το Τμήμα Ασφαλείας Χαϊδαρίου σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος τεσσάρων ατόμων (53χρονος, 20χρονος, 49χρονη και 21χρονος) για -κατά περίπτωση- απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλωνΣυγκατηγορούμενος για την υπόθεση είναι ένας αλλοδαπός, ο οποίος αναζητείται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετέβησαν σε κατάστημα τυχερών παιγνίων στο Χαϊδάρι, κατόπιν κλήσης αναφορικά με συμπλοκή ατόμων, όπου εντοπίστηκαν οι συλληφθέντες κατηγορούμενοι. Όπως διαπιστώθηκε, ο 20χρονος και ο 21χρονος έφεραν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε διάφορα μέρη του σώματός τους και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.

Κατά την αυτοψία στον χώρο όπου σημειώθηκε η συμπλοκή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα δερμάτινο λουρί σκύλου. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση οι συνθήκες, σύμφωνα με τις οποίες έλαβε χώρα η συμπλοκή μεταξύ των κατηγορουμένων, καθώς και το κίνητρο της επίθεσης διερευνώνταιΟι συλληφθέντες (εκτός του 21χρονου που εξακολουθεί να νοσηλεύεται), με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν σε ανακριτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This