Ο Σάκης Αρναούτογλου εξήγησε γιατί σταμάτησε να εκφωνεί δελτία καιρού μέχρι τον Οκτώβριο

Χωρίς τον γνωστό μετεωρολόγο στο πόστο του θα είναι τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 έως και τις 9 Οκτωβρίου

Must Read

Ο Σάκης Αρναούτογλου, αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τον λόγο για τον οποίο θα απέχει από την παρουσίαση του δελτίου καιρού στην ΕΡΤ3 ως τις 9 Οκτωβρίου.

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος λοιπόν, ατεβαίνει για δημοτικός σύμβουλος και σύμφωνα με τον νόμο όσοι είναι υποψήφιοι και εργάζονται σε τηλεόραση-ραδιόφωνο απαγορεύεται να εμφανίζονται σ’ αυτά, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

“Αλλάζει ο καιρός από τη Δευτέρα πρώτα σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας και μέχρι το βράδυ και σε αρκετές περιοχές της υπόλοιπης χώρας. Ρίξτε μια ματια στην πιθανότερη πορεία και ώρες εκδήλωσης και έντασης των φαινομένων με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία!. Λίγο περισσότερη προσοχή στις περιοχές που τα χρώματα γίνονται πιο πορφυρά!

Οσον αφορά στα δελτία καιρού της ΕΡΤ3!!!

Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενες αναρτήσεις κατεβαίνωως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ” στο πλευρό του Στέλιος Αγγελούδης, υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το νόμο όσοι είναι υποψήφιοι και εργάζονται στην τηλεόραση-ραδιόφωνο απαγορεύεται να εμφανίζονται σ’ αυτά κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Έτσι λοιπόν το κλασικό δελτίο καιρού της ΕΡΤ3 με την φυσική μου παρουσία θα ξεκινήσει φέτος στις 9 Οκτωβρίου.

Από τις 4 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 8 Οκτωβρίου όμως θα υπάρχουν αναλυτικά, τρίλεπτα δελτία καιρού στην ΕΡΤ3 (τα οποία θα επιμελούμαι εγώ) για τις ώρες μετάδοσης των οποίων θα σας ενημερώσω τη Δευτέρα 4/9!

Με εκτίμηση κι ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σάκης Αρναούτογλου”

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This