Λίγες ελπίδες να επανέλθει δίνουν οι γιατροί στον συνοριοφύλακα που αυτοπυροβολήθηκε

Μέσα στην απόγνωση η οικογένειά του

Must Read

Μέσα στην θλίψη και την απόγνωση βρίσκεται η οικογένεια και οι συγγενείς του 31χρονου συνοριοφύλακα από το Διδυμότειχο ο οποίος χθες αυτοπυροβολήθηκε και πλέον νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. 

Σύμφωνα με το evros-news.gr, οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια του ότι, δυστυχώς, οι ελπίδες για να κερδίσει τη «μάχη» για τη ζωή δεν είναι με το μέρος του νεαρού ο οποίο προκάλεσε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι.

Ο 31χρονος κατάγεται από χωριό της Αλεξανδρούπολης και υπηρετεί στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας με έδρα το Χειμώνιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο νεαρός βρέθηκε από συναδέλφους του μέσα στο σπίτι του με διαμπερές τραύμα στο κεφάλι, μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ δίπλα του ήταν πεσμένο το όπλο του. Οι ίδιοι, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να δήλωσαν πως ο συνάδελφός τους βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Άμεσα στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος, με τον συνοριοφύλακα να διακομίζεται αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Ωστόσο, εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο κίνδυνος παραμένει μεγάλος και θεωρούν επόμενες 24 ώρες θα είναι καθοριστικές για τη μεγάλη μάχη που δίνει ο νεαρός, για να αντέξει και να βγει νικητής. Άγνωστοι, στο μεταξύ, παραμένουν οι λόγοι της απόπειρας αυτοκτονίας -σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις- του νεαρού συνοριοφύλακα.

(φωτό αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This