Κακοκαιρία Daniel: Άνοιξε ο σταθμός του Μετρό «Ευαγγελισμός»

Αντλήθηκαν τα νερά

Must Read

Κανονικά λειτουργεί πλέον ο σταθμός του Μετρό «Ευαγγελισμός», σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ.

Ο σταθμός έκλεισε χθες το απόγευμα της Τετάρτης (6/9), λόγω εισροής υδάτων στο ανώτερο επίπεδο του σταθμού από τις εισόδους. Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ συνεργεία της προχώρησαν στην απάντληση των υδάτων, αλλά και τον καθαρισμό όλων των επιπέδων του σταθμού από τη λάσπη και τα φερτά υλικά που εισέρευσαν από τα χειμαρρώδη νερά που σχηματίστηκαν στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας ενώ ζητήθηκε βοήθεια από τον Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής.

 

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ για την επιχείρηση καθαρισμού του σταθμού 

«Στις 5:30 το απόγευμα κι ενώ τα ακραία καιρικά φαινόμενα έπλητταν και την πόλη της Αθήνας, μεγάλοι όγκοι νερού που σχηματίστηκαν στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας εισέρευσαν στο ανώτερο επίπεδο του σταθμού «Ευαγγελισμός» της Γραμμής 3 του Μετρό. Η εισροή μεγάλης ποσότητας υδάτων από την παρακείμενη λεωφόρο έγινε με ένταση από μια από τις εισόδους του σταθμού, την είσοδο «Ριζάρη», που παρουσιάζει κατηφορική κλίση. Για λόγους ασφάλειας κρίθηκε απαραίτητη η εκκένωση και το άμεσο κλείσιμο του σταθμού, δίχως ωστόσο να διακοπεί η λειτουργία της Γραμμής, καθώς οι συρμοί συνέχισαν να διέρχονται από τον σταθμό δίχως να πραγματοποιούν στάση. Τεχνικά συνεργεία της ΣΤΑ.ΣΥ συνεχίζουν να επιχειρούν για την απάντληση των υδάτων, αλλά και τον καθαρισμό όλων των επιπέδων του σταθμού από την λάσπη και τα φερτά υλικά που εισέρευσαν από το χειμαρρώδη νερά που σχηματίστηκαν στη λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας. Παράλληλα, ο Δήμος Αθηναίων κατέβαλε άμεσα προσπάθειες για τον καθαρισμό των φρεατίων και την αποκατάσταση των ζημιών, ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής».

Λίγα λεπτά βροχής μετέτρεψαν σε… καταρράκτη τον σταθμό του μετρό «Ευαγγελισμός»!

 

Διαβάστε ακόμα:

Επιμένει μέχρι το απόγευμα η κακοκαιρία Daniel: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This