Πήρε πάλι «φωτιά» η Αθήνα – Πέτρες και μολότοφ κατά των ΜΑΤ στα Εξάρχεια, 28 συλλήψεις και 13 προσαγωγές, μια 20χρονη τραυματίας

Must Read

Πήρε πάλι φωτιά  η Αθήνα. Μετά την πορεία ομάδες κουκουλοφόρων έδωσαν μάχες με τους αστυνομικούς στα Εξάρχεια, ρίχνοντας πέτρες κατά των ΜΑΤ στη Χαριλάου Τρικούπη.

Στην αρχή οι αστυνομικοί δεν αντέδρασαν, αλλά στη συνέχεια προχώρησαν σε ρίψη χημικών.

Διαβάστε ακόμη: Ντου των ΜΑΤ και της ΟΠΚΕ σε σπίτια στα Εξάρχεια – Συνελήφθησαν 6 άτομα – Βρέθηκαν όπλα και πέτρες (video)

Παράλληλα, στο Πολυτεχνείο οι αστυνομικοί πήραν στο κυνήγι τους… μπαχαλάκηδες, οι οποίοι άναψαν φωτιά σε οδόφραγμα της οδού Στουρνάρη.

Στη σύλληψη 28 ατόμων και στην προσαγωγή άλλων 13 έχει προχωρήσει η αστυνομία.

Γύρω στις εννέα το βράδυ άνδρες των ΜΑΤ ζητούσαν από ιδιοκτήτη καταστήματος σε πεζόδρομο στα Εξάρχεια να τους αφήσει να μπουν μέσα, υποστηρίζοντας ότι είχαν βρει καταφύγιο εκεί αντιεξουσιαστές που νωρίτερα πετούσαν εναντίον τους αντικείμενα.

Περίπου την ίδια ώρα, μια 20χρονη παρελήφθη από το ΕΚΑΒ έχοντας τραύμα στο κεφάλι, καθώς όπως καταγγέλλεται έχει χτυπηθεί από αστυνομικό με γκλομπ.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίσθηκαν και δύο αστυνομικοί .

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This