Έκτακτη πτήση της Aegean από το Μαρακές για τον επαναπατρισμό επιβατών μετά τον φονικό σεισμό 

Must Read

Ο ισχυρός σεισμός που συγκλόνισε το Μαρόκο και άφησε πίσω τους δεκάδες νεκρούς – ο απολογισμός μέχρι στιγμής είναι 1.037 – προκάλεσε τεράστιες υλικές ζημιές αλλά και τρόμο σε όσους έτυχε να βρίσκονται στη χώρα για διακοπές. Η Aegean ανακοίνωσε ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί έκτακτη ειδική πτήση για τον επαναπατρισμό των επιβατών της και όλων όσοι επιθυμούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε το Μαρόκο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Aegean, το αεροσκάφος Α320 που θα πραγματοποιήσει την ειδική πτήση, θα αναχωρήσει χωρίς επιβάτες σε λίγες ώρες, σήμερα Σάββατο, 23:00 τοπική, από την Αθήνα προς το Μαρακές και θα αναχωρήσει από το διεθνές αεροδρόμιο Μενάρα του Μαρακές τα ξημερώματα 02:10 (τοπική ώρα) της Κυριακής, 10 Σεπτεμβρίου 2023 για να επιστρέψει στο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας.

Όλοι οι επιβάτες της AEGEAN που διαθέτουν ήδη εισιτήριο από το Μαρακές με προορισμό την Ελλάδα για τις προσεχείς ημέρες και επιθυμούν να επιστρέψουν εκτάκτως, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας στο (+30) 210 6261000, προκειμένου να αλλάξουν το εισιτήριό τους χωρίς καμία χρέωση.

Όλοι όσοι επιθυμούν να επιστρέψουν στην Αθήνα και δεν διαθέτουν εισιτήριο, μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από το website της AEGEAN (www.aegeanair.com), να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας (+30) 210 6261000 ή να επικοινωνήσουν με το υπουργείο Εξωτερικών στο +30 210 368 1730.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This