Τι ακριβώς θέλουν να συζητήσουμε με την Τουρκία οι οπαδοί της Χάγης;

Must Read

Νέα βαρύγδουπη παρέμβαση υπέρ του ελληνοτουρκικού διαλόγου, από τους Διακόπουλο, Λιάκουρα, Υφαντή και Φίλη. Επιθυμούν «διέξοδο απεγκλωβισμού από το παιχνίδι μηδενικού αθροίσματος με την Τουρκία, πέραν από μαξιμαλισμούς και μαγικές λύσεις».

Εξαιρετικοί και ρηξικέλευθοι οι όροι που χρησιμοποιούν οι έγκριτοι αρθρογράφοι.

Λείπει όμως μία βασική παράμετρος. Τι ακριβώς θα συζητήσουμε με την Τουρκία; Θεωρούν ότι πρέπει να συζητήσουμε κάτι άλλο εκτός από τον καθορισμό της νησιωτικής υφαλοκρηπίδας; Και εάν ναι, γιατί δεν το αναφέρουν ξεκάθαρα;

Θα είχε λοιπόν μεγάλο ενδιαφέρον εάν οι αρθρογράφοι επιθυμούν προσφυγή στο διεθνές δικαστήριο, με ταυτόχρονη απεμπόληση των δικαιωμάτων της Ελλάδας που πηγάζουν ακριβώς από το διεθνές δίκαιο.

Εάν λοιπόν οι οπαδοί της Χάγης θεωρούν ότι πρέπει να συζητήσουμε κι άλλα πράγματα με την Τουρκία, εκτός από την μία και μοναδική διαφορά, τότε θα πρέπει να είναι πρόθυμοι να προσφύγουν στην δικαιοσύνη κατά του καταπατητή της περιουσίας τους, χωρίς να προσκομίσουν τα συμβόλαια κυριότητας.

Στην Ελλάδα όμως, όσοι επιθυμούν εκχώρηση εθνικών και δημόσιων αγαθών, συνήθως είναι «κάβουρες» όσον αφορά τα δικά τους αγαθά και ιδιοκτησίες…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This