Θρίλερ με την απανθρακωμένη σορό 46χρονου επιχειρηματία στα Λεχαινά

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα

Must Read

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας και της Πυροσβεστικής για τη διακρίβωση των συνθηκών θανάτου 46χρονου επιχειρηματία ο οποίος αργά το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή του Κουνουπελίου.

Άνδρες του τμήματος Ασφαλείας της Δυτικής Αχαΐας, αλλά και του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, τόσο το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας όσο και της αυτοχειρίας και παράλληλα αναμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεκρός εντοπίστηκε από πυροσβέστες κατά την διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε δασική έκταση στην περιοχή Λουτρά Υρμίνης Κουνουπελίου, του δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Το πτώμα βρισκόταν σε θέση πρηνηδόν στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, ενώ όσον αφορά τη διαδικασία ταυτοποίησης του, αναμένεται να ληφθούν δείγματα γενετικού υλικού.

Ποιος ήταν ο 46χρονος επιχειρηματίας

Σύμφωνα με το ilialive.gr, πρόκειται για τον 46χρονο Δ.Γ. από τα Λουτρά της Υρμίνης ο οποίος μαζί με τον αδελφό του διατηρούσε βουλκανιζατέρ.

Το φλεγόμενο αυτοκίνητο ένα BMW X5 φέρεται να έχει επιβεβαιωθεί πως άνηκε στον 46χρονο, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες πως την ώρα της φωτιάς ακούγονταν εκρήξεις από το όχημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This