«Μαύρισε το πρόσωπό του, φούσκωσε η κοιλιά του» λέει ο θείος του αδικοχαμένου 33χρονου ποδοσφαιριστή

Όλο το Κιλκίς είναι σοκαρισμένο

Must Read

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον ξαφνικό θάνατο του 33χρονου ποδοσφαιριστή Τίμου Καρασαββίδη χθες το μεσημέρι κατά τη διάρκεια αγώνα στο Κιλκίς.

Όπως λέει ο θείος του άτυχου νεαρού και πατέρα δύο ανήλικων παιδιών «με το που κατέρρευσε στο γήπεδο ο Τίμος, μέσα σε δευτερόλεπτα είχε μαυρίσει το πρόσωπό του, είχε φουσκώσει η κοιλιά του».

Ο συγγενής του 33χρονου, κ. Γιώργος, ο οποίος κατέχει και θέση ευθύνης στην ερασιτεχνική ομάδα του Επταλόφου που αγωνιζόταν ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής λέει ότι είχε κάνει εξετάσεις τρεις μέρες πριν τον αγώνα και είχαν βγει καλές.

Μάλιστα, ο καρδιολόγος της ομάδας πήγε να ξαναδεί τα αποτελέσματα και όντως ήταν τέλεια η εικόνα της υγείας του.

Δείτε βίντεο:

 

Σύμφωνα με τον ίδιο το συμβάν ήταν εντελώς ξαφνικό:

«Το παιδί δεν είχε απολύτως τίποτα. Ήταν γερό και υγιέστατο παιδί. Ένα λεβεντόπαιδο, έσπαγε την πέτρα. Ήταν τελείως ξαφνικό. Έπαιζε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην τοπική ομάδα του Επταλόφου. Χάσαμε τη γη από τα πόδια μας. Ο Τίμος μας ήταν όλο με το χαμόγελο».

Μιλώντας στο newsit. gr ο κ. Γιώργος τονίζει πως ολόκληρο το Κιλκίς έχει βυθιστεί στη θλίψη ενώ η οικογένεια του 33χρονου είναι απαρηγόρητη.

Δείτε επίσης:

Τραγωδία στο Κιλκίς: Πατέρας δύο παιδιών ο 33χρονος ποδοσφαιριστής που πέθανε σε γήπεδο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This