Μακελειό στη Λούτσα: Στενοί συνεργάτες σεσημασμένου Τούρκου αρχιμαφιόζου οι έξι νεκροί σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ

Οι εκτελεσθέντες φέρονται να σκόπευαν να φύγουν από τη χώρα, αλλά τους πρόλαβαν

Must Read

Τούρκο αρχιμαφιόζο «εμπλέκουν» τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης στην υπόθεση του χθεσινού μακελειού στη Λούτσα, όπου άγνωστοι «γάζωσαν» έξι άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, τα έξι θύματα μαφιόζικης εκτέλεσης υπήρξαν συνεργάτες του σεσημασμένου αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν, ο οποίος ζει, πλέον, αυτοεξόριστος στην Ιταλία και εμπλέκεται σε σειρά ένοπλων επιθέσεων στην Τουρκία. Είναι γνωστός για τη συμμορία πληρωμένων δολοφόνων με μοτοσικλέτες που έχει ιδρύσει στην Κωνσταντινούπολη και στο παρελθόν έχει δεχθεί επιθέσεις στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τουρκικών ΜΜΕ, οι ελληνικές αρχές καταβάλλουν προσπάθειες για τη σύλληψη των δραστών που διέφυγαν από τον τόπο του εγκλήματος με αυτοκίνητο, σημειώνοντας πως στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν δεκάδες κάλυκες από σφαίρες.

Αν και η ελληνική αστυνομία δεν έχει δώσει επίσημα τα ονόματα, οι Τούρκοι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν πως ένα από τα θύματα ήταν ο Ντορούκ Μπ., στενός συνεργάτης του Μπογιούν, ο οποίος μαζί με τον Ογκουζάν Χ παρακολουθούνταν από τις τουρκικές Αρχές, με τον πρώτο να φέρεται πως διέφυγε οδικώς προς την χώρα μας και τον δεύτερο να συλλαμβάνεται από την Αστυνομία της Κωνσταντινούπολης στη συνοριακή διάβαση.

Στο μεταξύ, με βάση νεότερες πληροφορίες, η ομάδα των έξι δολοφονημένων, ετοιμαζόταν να φύγει από τη χώρα μας και γι’ αυτό στο παλιό μπλε Ford είχαν μαζί και τις βαλίτσες τους. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ίδιοι γνώριζαν πως έχει «σφραγιστεί» «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος τους.

Οι έξι νεκροί έφεραν γαλλικές ταυτότητες στις οποίες αναγράφονταν τουρκικά ονόματα και, ως φαίνεται, είχαν φθάσει στη χώρα μας για να κλείσουν ανοικτούς λογαριασμούς. Όμως, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η αντίπαλη συμμορία τούς αιφνιδίασε, τους εκτέλεσε εν ψυχρώ και, κατόπιν, τούς άρπαξε και τα όπλα τους, καθώς μέσα στο όχημά τους δεν βρέθηκε τίποτα. Σήμερα το πρωί, εξάλλου, ξεκίνησε η διαδικασία ταυτοποίησής τους με δακτυλικά αποτυπώματα και DNA, με στόχο να ανακαλύψει ποιοι είναι, καθώς και το ποινικό «ιστορικό» τους.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This