Θρίλερ με το αιματοκύλισμα στη Λούτσα: 60 σφαίρες από τουλάχιστον 3 όπλα «γάζωσαν» τα 6 θύματα!

Απίστευτο ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών 

Must Read

Ένα από τα πιο στυγερά εγκλήματα των τελευταίων ετών στη χώρα μας καταγράφηκε χθες στη Λούτσα. Η αιματηρή επίθεση έγινε στις 18:30 το απόγευμα, την περασμένη Δευτέρα, στην οδό Ακροπόλεως, έναν μικρό και ήσυχο δρόμο της περιοχής.

Ερωτήματα και στοιχεία που δεν δένουν μεταξύ τους με αποτέλεσμα οι αστυνομικές Αρχές να βρίσκονται μπροστά σε αδιέξοδο και πολλά κενά. Έξι άνθρωποι δολοφονήθηκαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο στην περιοχή της Αρτέμιδας. 60 κάλυκες, περισσότερα από τρία 9αρια πιστόλια και διακίνηση ναρκωτικών συνθέτουν το σκηνικό του άγριου αιματοκυλίσματος στη Λούτσα. Το παλιό αυτοκίνητο που βρέθηκαν τα 6 πτώματα είχε ψεύτικες γερμανικές πινακίδες. Οι 6 αταυτοποίητοι νεκροί είχαν γαλλικές ταυτότητες και τουρκικά ονόματα και είχαν φθάσει στη χώρα μας για να κλείσουν ανοικτούς λογαριασμούς. Μέχρι τα ξημερώματα οι αξιωματικοί της ασφάλειας προσπαθούσαν να αποκρυπτογραφήσουν τη σκηνή του εγκλήματος και όσο προχωρούσε η έρευνα τόσο περισσότερα ερωτήματα τους δημιουργούνταν. Δεν βρέθηκαν όπλα στο αυτοκίνητο ενώ το γεγονός ότι ήταν έξι άνδρες μέσα σε ένα όχημα μπορεί να τους οδηγήσει μόνο στο συμπέρασμα ότι η μετακίνηση τους ήταν αιφνιδιαστική και γνώριζαν ότι θα μετακινηθούν σε κάποια κοντινή απόσταση.

Τι βρέθηκε στο αυτοκίνητο

Στο αυτοκίνητο δεν βρέθηκαν όπλα. Ωστόσο, βρέθηκαν γαλλικά έγγραφα με τουρκικά ονόματα. Οι αρχές θεωρούν πως είναι πλαστά και πως οι νεκροί ήταν κουρδικής καταγωγής, και θεωρείται πιθανό να μην διέμεναν στη χώρα μας, αλλά να έφθασαν για το μεγάλο ραντεβού. Από το πρωί ξεκίνησε η διαδικασία ταυτοποίησης με δακτυλικά αποτυπώματα και dna που θα αποκαλύψει τις ταυτότητες των θυμάτων και την ποινική τους ιστορία.

Αυτό είναι το ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών 

Η εικόνα, έξι γεροδεμένων ανδρών στοιβαγμένων μέσα στο μπλε Ford Focus δείχνει ότι πήγαν να εκτελέσουν συγκριμένη αποστολή. Οι αναλυτές εκτιμούν πως είτε στο ραντεβού που έδωσαν για να λύσουν διαφορές έπεσαν νεκροί μετά από καταιγισμό πυρών από αυτούς που θα συναντούσαν ή πηγαίνοντας στη μυστική επιχείρηση, κάποιοι που γνώριζαν τις κινήσεις τους, έστησαν καρτέρι θανάτου και τους εκτέλεσαν πριν καλά καλά προλάβουν να αντιδράσουν. Οι μαρτυρίες των κατοίκων είναι αντιφατικές και αδύναμες. Κάποιοι μίλησαν για ένα σκούρο αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα που έφευγαν με ταχύτητα από το σημείο. Άλλοι για καταιγισμό πυρών, σαν να έσκαγαν πυροτεχνήματα και κάποιοι μίλησαν ακόμη και για άγριο τσακωμό, λίγο πριν «μιλήσουν» τα πιστόλια.

 

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών σαρώνουν όλα τα βίντεο από τους γύρω δρόμους. Ζήτησαν από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας όλα τα στίγματα των κινητών που εξέπεμπαν χθες στις 6 το απόγευμα από το σημείο αλλά και τις μετέπειτα κινήσεις τους και ψάχνουν στα υπόγεια κανάλια των φυλακών, αν η εντολή για το αιματοκύλισμα δόθηκε μέσα από συγκεκριμένο κελί με φόντο υποθέσεις ναρκωτικών.

 

Διαβάστε ακόμα:

Aνθρωποκυνηγητό για τους δράστες της μαφιόζικης εκτέλεσης στην Αρτέμιδα: Ξεκίνησε η διαδικασία ταυτοποίησης των θυμάτων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This