Aνθρωποκυνηγητό για τους δράστες της μαφιόζικης εκτέλεσης στην Αρτέμιδα: Ξεκίνησε η διαδικασία ταυτοποίησης των θυμάτων

Ενέδρα δείχνουν τα πρώτα στοιχεία - «Γάζωσαν» 6 Τούρκους υπήκοους με πάνω από 20 σφαίρες! - Στις φυλακές ψάχνει το «κλειδί» η ΕΛΑΣ

Must Read

Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες της μαφιόζικης εκτέλεσης στη Λούτσα«Πόλεμο» στον υπόκοσμο των ναρκωτικών βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.

Λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας καταγράφηκε ένα από τα πιο στυγερά εγκλήματα που έχουν γίνει στα ελληνικά χρονικά. Ο χώρος παραμένει αποκλεισμένος από αστυνομικούς, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για να εντοπίσουν τους δράστες του δολοφονικού χτυπήματος. Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπουν» οι αρχές. Τα έξι άτομα τουρκικής καταγωγής, μέλη της ίδιας ομάδας, έπεσαν θύματα ενέδρας και ενός ραντεβού θανάτου που τους έστησαν οι δράστες. Από το πρωί ξεκίνησε η διαδικασία ταυτοποίησης με δακτυλικά αποτυπώματα και dna που θα αποκαλύψει τις ταυτότητες των θυμάτων και την ποινική τους ιστορία. Τα στοιχεία που διαθέτουν οι αρχές είναι ένα παλιό αυτοκίνητο που «φορούσε» ψεύτικες γερμανικές πινακίδες, έξι αταυτοποίητοι νεκροί και μια ενέδρα θανάτου. 

 

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, από τα πρώτα στοιχεία της ΕΛΑΣ για το άγριο πιστολίδι στην Αρτέμιδα (Λούτσα) φαίνεται πως είναι μέρος του «πολέμου» που υπάρχει στον υπόκοσμο των ναρκωτικών. Όπως όλα δείχνουν τα έξι άτομα, φέρονται ως μέλη της ίδιας ομάδας και έπεσαν θύματα ενέδρας σε ραντεβού θανάτου που τους έστησαν οι δράστες. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου επιβεβαίωσε  τις πληροφορίες ότι πρόκειται για έξι Τούρκους υπήκοοους με γαλλικές ταυτότητες, τις οποίες η ΕΛΑΣ εξετάζει εάν είναι γνήσιες.

 

 

«Έχουν εμπλακεί στην υπόθεση διάφορες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ. Αξιολογούνται πληροφορίες από κάθε επίπεδο ενώ η Αστυνομία έχει συλλέξει στοιχεία από το σημείο, όπως κάλυκες, σφαίρες κτλ. Εξετάζονται όλα και σύντομα θα έχουμε περισσότερα αποτελέσματα από τις έρευνες», σημείωσε ο υπουργός. Μάλιστα, έκανε λόγο για «ενδείξεις» που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μπορεί να κρύβεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά, πίσω από αυτή την υπόθεση. Επίσης, ο κ. Οικονόμου είπε ότι εξετάζονται από την Αστυνομία και άλλα παρόμοια περιστατικά που έγιναν στην Ελλάδα ή και στο εξωτερικό.

 

«Αρχικά ριπές και στη συνέχεια ένας κάθε λίγα δευτερόλεπτα»

Η αστυνομία έχει πέντε με έξι μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής που περιγράφουν αντιφατικά στοιχεία αναφορικά με τα Ι.Χ. και τους πυροβολισμούς. Αρχικά ριπές από πολλούς πυροβολισμούς και στη συνέχεια ένας πυροβολισμός κάθε λίγα δευτερόλεπτα. Η περιγραφή αυτή παραπέμπει σε αιφνιδιαστική επίθεση κατά του οχήματος που επέβαιναν τα έξι άτομα και στη συνέχεια η χαριστική βολή στο καθένα από αυτά προκειμένου οι δράστες-εκτελεστές να είναι βέβαιοι για τον θάνατό τους. Γείτονας ανέφερε ότι είδε το συγκεκριμένο όχημα να έχει φτάσει στο σημείο κάποια ώρα πριν το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς. Παράλληλα υπάρχει μαρτυρία που αναφέρει ότι δευτερόλεπτα μετά τους πυροβολισμούς μια μοτοσυκλέτα και ένα πολυτελές όχημα έφυγαν με ταχύτητα από το σημείο. Εικάζεται ότι πρόκειται για τους δράστες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο της εκτέλεσης βρέθηκαν τουλάχιστον 20 κάλυκες των 9 χιλιοστών. Ωστόσο ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί και άλλο όπλο. Επίσης δεν έχει διευκρινιστεί αν τα θύματα είχαν μαζί τους όπλα και αν πρόλαβαν να τα χρησιμοποιήσουν. Το πιθανότερο είναι τα θύματα να μην οπλοφορούσαν.

Διαβάστε ακόμα:

Έξι νεκροί από «βροχή» πυροβολισμών στην Αρτέμιδα – Αλβανικής ή Βουλγαρικής υπηκοότητας τα θύματα 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This