Οργισμένοι οι αγρότες στην Καρδίτσα – «Δεν μας αφήνουν να ανοίξουμε τα αντλιοστάσια να φύγει το νερό»

«Αν δεν φύγουν τα νερά, θα πεθάνουμε. Έχω πλήρη επίγνωση του τι λέω»

Must Read

Οργή και αγανάκτηση των κατοίκων στις πλημμυρισμένες περιοχές που βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται κάτω από τόνους νερού. Αγρότης στην περιοχή της Μαραθέας καταγγέλλει ότι δεν τους αφήνουν να ανοίξουν τα αντλιοστάσια για να διοχετευτεί το νερό στον Πηνειό.

«Έχουμε πέντε μέρες στα νερά και παρακαλάμε τρεις μέρες να ανοίξουν το αντλιοστάσιο, το οποίο τα ξημερώματα της Τετάρτης σταμάτησε να δουλεύει γιατί κόπηκε το ρεύμα. Στο αντλιοστάσιο δεν υπάρχει γεννήτρια εφεδρική, αν δεν σταματούσε η λειτουργία του δεν θα είχαμε νερό στα χωριά μας» ανέφερε συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο ίδιος, μέχρι και ο νομάρχης της Καρδίτσας έχει δεχθεί απειλές για τα αντλιοστάσια. «Ο νομάρχης της Καρδίτσας μού είπε ότι τον απείλησαν, ότι όποιος ανέβει στο αντλιοστάσιο για να ανοίξουμε τις πόρτες, θα του κόψουν τα πόδια» κατήγγειλε. «Αν δεν φύγουν τα νερά, θα πεθάνουμε. Έχω πλήρη επίγνωση του τι λέω» συμπλήρωσε ο αγανακτισμένος αγρότης.

«Τα νερά που βλέπετε, αν σηκώσουν τις πόρτες του αντλιοστασίου, μέσα σε 3-4 ώρες έχουν φύγει, και δεν φεύγουν γιατί ένας ξεροκέφαλος στην Λάρισα δίνει εντολή ότι θα μας κόψει τα πόδια όποιος πατήσει το πόδι του πάνω στο αντλιοστάσιο. Να του πείτε ότι εγώ πήγα 3 φορές, άμα θέλει ας έρθει να μου κόψει τα πόδια αυτός ο άνθρωπος, έχω πάθει 3 εκ. ζημιά. Η επιχείρηση μου είναι με τρία μέτρα νερό, έχω θερμοκήπια υδροπονίας» δήλωσε στον ΣΚΑΙ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This