Και δεύτερη επικίνδυνη ουσία βρέθηκε στο αίμα της Τζωρτζίνας – Τι αποκάλυψε ο τοξικολόγος Νίκος Ράικος

Τι κατέθεσε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Must Read

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας προχώρησε ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατροδικαστικής-Τοξικολογίας στο Tμήμα Ιατρικής Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, Νίκος Ράικος, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την ρεπόρτερ της εκπομπής Ρούλα Κουσκουρή ανέφερε πως ο ίδιος εντόπισε στο μεταθανάτιο αίμα της Τζωρτζίνας και δεύτερη θανατηφόρα ουσία.

Πρόκειται για την ουσία μιδαζολάμη, η οποία είναι κατασταλτική και χορηγείται ως αναισθητικό που επιδρά στο κεντρικό νευρικό σύστημα.

Σύμφωνα με τον κ. Ράικο, εκτός από το μεταθανάτιο αίμα της Τζωρτζίνας που απέστειλε ο κ. Μπουζιάνης στο εργαστήριό του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ώστε να γίνουν πιο εξειδικευμένες εξετάσεις, αμέσως μετά η Ασφάλεια Αττικής τού απέστειλε πλάσμα και ορούς αίματος της Τζωρτζίνας.

Τι κατέθεσε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η Ρούλα «πήρε αγάπη» ως παιδί, κατέθεσε η μητέρα της η οποία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου και σκιαγράφησε το προφίλ της κόρης της που κατηγορείται για την δολοφονία της εγγονής της και δήλωσε βέβαιη για την αθωότητά της.

«Δεν θα σκότωνε τα παιδιά της, ήταν μάνα…» είπε η Ελένη Λεγάτου και περιέγραψε την Ρούλα Πισπιρίγκου ως «ένα ήσυχο παιδί», «καλή μαθήτρια», που «μεγάλωσε στα γήπεδα» γιατί ο παππούς της ήταν ποδοσφαιριστής και στην συνέχεια προπονητής.

Η μάρτυρας ανέφερε πως το διαζύγιο που πήρε με τον πατέρα της κατηγορουμένης της κόστισε, μολονότι γίνονταν προσπάθειες να έχει επαφές . «Της έλειπα, δούλευα σε δυο δουλειές. Την πρόσεχε η μαμά και ο μπαμπάς μου. Πήρε αγάπη και από τον θείο» είπε και πρόσθεσε πως η κόρη της είχε καλή σχέση και με τον παππού της, από την πλευρά του πατέρα της, που σκότωσε τη γιαγιά της.

«Την πήρε ο Θεός»

Λίγο αργότερα και ενώ η μάρτυρας αναφερόταν στην σχέση με την κόρη της και την απώλεια των εγγονιών της ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας: «Έχω επιβαρυνθεί πολύ, έχω χάσει τρία εγγόνια και το παιδί μου είναι στην φυλακή. Τρία εγγόνια έφυγαν, ήρθε η Ίριδα να μας δώσει χαρά και έφυγε και εκείνη . Έγινε αγγελούδι, την πήρε ο Θεός».

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε για τις αντιρρήσεις που εξέφρασε σχετικά με τον γάμο της κόρης της με τον Μάνο Δασκαλάκη και πως εκείνη ωρίμασε με τη γέννηση των παιδιών της.

«Όταν έγινε μάνα κατάλαβε τι εννοούσα όταν της έλεγα ότι δεν έπρεπε να παντρευτεί. Δεν είχα πρόβλημα με τον κ. Δασκαλάκη αλλά με οποιονδήποτε… Τους παραχώρησε το σπίτι η γιαγιά, τους βοηθήσαμε στην αρχή. Ήταν πολύ καλά …» είπε και συμπλήρωσε «Ήταν πιο δεμένη η σχέση με τα παιδιά. Τα παιδιά την άλλαξαν ήταν πιο συνειδητοποιημένη… Ήταν πιο υπεύθυνη με τη φροντίδα των παιδιών, ήταν αφοσιωμένη …».

Η μάρτυρας χαρακτήρισε την κατηγορούμενη «υπόδειγμα μητέρας». «Η Ρούλα ζούσε για τα παιδιά της, τα φρόντιζε … Ήταν υπόδειγμα μητέρας , πάνω στα παιδιά της… Ήταν μια μάνα ίσως καλύτερη από εμένα. Δεν θα πείραζε ποτέ το παιδί της, πιστεύω στην αθωότητά της και στην δικαίωση της Τζωρτζίνας μας» είπε έντονα φορτισμένη.

Οι αναφορές ότι η σχέση του ζευγαριού ήταν «πολύ καλή» σε όλες τις περιόδους του γάμου τους προκάλεσε σειρά ερωτήσεων από την έδρα με την μάρτυρα να σημειώνει πως πολλά γεγονότα τα έμαθε σε δεύτερο χρόνο.

«Με την αδελφή της συζητούσε» είπε.

Πρόεδρος: Το 2018 πως ήταν η σχέση του ζευγαριού ;

Μάρτυρας: Πολύ καλή

Πρόεδρος: Τότε μας είπαν πως υπήρχε μια εξωσυζυγική σχέση

Μάρτυρας: Ήρθε και έφυγε . Εγώ δεν είχα καταλάβει. Το έμαθα μετά . Ξέρω ότι η Ρούλα τον συγχώρεσε…

Όταν η μάρτυρας κλήθηκε να περιγράψει πώς η κόρη της βίωσε το πένθος για την απώλεια των παιδιών της είπε: «Συνεχώς έκλαιγε, καθημερινά πήγαινε στο νεκροταφείο. Δεν το πίστευε, δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει…». Όσο για την αντίδραση της Τζωρτζίνας περιέγραψε πως «κλείστηκε στον εαυτό της».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This