Λούτσα: Βρέθηκε DNA και αποτυπώματα του 32χρονου Τούρκου στο ΙΧ των θυμάτων!

Πώς συνδέεται με το μακελειό

Must Read

Σημαντικές εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της μαζικής μαφιόζικης εκτέλεσης των έξι Τούρκων στην Λούτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας που έχουν επιφορτιστεί με την διερεύνηση της υπόθεσης που είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα εντόπισαν στο σπίτι που διέμεναν τα θύματα αλλά και στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, μέσα στο οποίο δολοφονήθηκαν αποτυπώματα και DNA του Τούρκου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος λίγες ώρες μετά το μακελειό!

Δείτε βίντεο:

 

Πρόκειται για εξέλιξη που συνδέει άμεσα τον συλληφθέντα, τον 32χρονο Τούρκο με την υπόθεση. Μάλιστα, υπάρχουν σοβαρά στοιχεία ότι εκείνος πρόδωσε την ομάδα των έξι.

Σύμφωνα με τα πρώτα σενάρια, ο Τούρκος συναντήθηκε με τα θύματα, εκείνα επιβιβάστηκαν στο όχημα με σκοπό να διαφύγουν και άνοιξε την πόρτα και τους σκότωσε!

Δείτε βίντεο:

 

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί, μετά από ανάλυση κάποιων εκ των κινητών των θυμάτων και του συλληφθέντα, έχουν εντοπίσει συνομιλίες γραμμένες στα τουρκικά οι οποίες πρόκειται να προσφέρουν περισσότερα στοιχεία και ίσως να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This