«Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου» – Νέα ένταση στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Must Read

Μέσα σε τεταμένη ατμόσφαιρα συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονίας σε βάρος της κόρης της, Τζωρτζίνας, όπου η ιατροδικαστής Ουρανία Δημακοπούλου, μάρτυρας υπεράσπισης της κατηγορούμενης είχε ένα απίστευτο ξέσπασμα.

Η διορισμένη από την υπεράσπιση τεχνική σύμβουλος της Ρούλας Πισπιρίγκου σε έξαλλη κατάσταση πέρασε στην «αντεπίθεση», κάνοντας λόγο για αμφισβήτηση των ιατρικών της γνώσεων από την έδρα. Χτυπώντας με τα χέρια της το βήμα και βάζοντας τις φωνές κατά τη διάρκεια της εξέτασής της από τους δικαστές και την εισαγγελέα, είπε απευθυνόμενη στην έδρα: «Μ’ έχετε εδώ έξι ώρες! Μου λέτε πως δεν διαβάζω τα ιατρικά έγγραφα! Μου λέτε ότι δεν έχω γνώση… Εμένα; Που είμαι εδώ, δέχομαι απειλές για τη ζωή μου; Λέτε πως δεν έχω γνώσεις ιατρικής; Δεν αντέχω άλλο… Ποιο όφελος έχω; Βάλλομαι χωρίς λόγο. Για ποιο λόγο νομίζετε ότι ήρθα εδώ; Να υπερασπιστώ την κατηγορούμενη; Δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ. Ζητώ συγνώμη, άλλα έχω εξαντλήσει τα περιθώρια για αυτά που ακούγονται. Αν ο κύριος Μπουζιάνης είχε λάβει τον ιατρικό φάκελο δεν θα ήμουν εδώ σήμερα. Αν είχε δώσει σαφή απάντηση δεν θα ήμουν εδώ».

Η πρόεδρος του δικαστηρίου προσπάθησε να την ηρεμήσει. «Ούτε εμείς σας μιλήσαμε. Ούτε σας εκφοβίσαμε. Αν είστε φορτισμένη συναισθηματικά, δεν αφορά εμάς. Είμαστε εδώ για να δικάσουμε μια υπόθεση και θέλουμε να δούμε τι πραγματικά έχει συμβεί. Δεν σας κατηγορήσαμε για κάτι και δεν κατάλαβα από τι πυροδοτήθηκε όλο αυτό», τής απάντησε η δικαστική λειτουργός.

Νωρίτεραμ η μάρτυρας επέμεινε στην άποψη που εξέφρασε ήδη από την πρώτη ημέρα της κατάθεσής της, ότι, δηλαδή, η άτυχη Τζωρτζίνα πέθανε από παθολογικά αίτια και όχι από δηλητηρίαση από κεταμίνη. «Είχε λοίμωξη του αναπνευστικού. Είχε υγρούς ρόγχους, ίσως ήδη να είχε ξεκινήσει πνευμονικό οίδημα. Μαζί με την υποθρεψία είχε παράλληλα και λοίμωξη αναπνευστικού. Είχε επιληψία, είχε και λοίμωξη. Ένα παιδί σε πέντε μέρες έχει κάνει δέκα τέσσερα περιστατικά. Ήδη από το προηγούμενο εικοσιτετράωρο το παιδί είχε σταδιοδρομηθεί. Πόσο άλλο να αντέξει ένα παιδί;», δήλωσε σχετικά.

Η εξέταση της ιατροδικαστή θα συνεχιστεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This