«Ήταν πολύ ευτυχισμένοι» – Συγκλονίζει ο πατέρας της αγνοούμενης Αυστριακής στο Πήλιο

Αναμένεται η ταυτοποίηση των δύο σορών που βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Must Read

Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς της 32χρονης Αυστριακής η οποία αγνοείται στο Πήλιο μαζί με τον σύζυγό της μετά την σφοδρή κακοκαιρία Daniel που επηρέασε με πλημμύρες και μεγάλες καταστροφές την περιοχή.

Τις τελευταίες μέρες έχουν βρεθεί οι σοροί ενός άντρα και μιας γυναίκας σε παραλίες του Πηλίου και βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες ταυτοποίησης. Μάλιστα, χθες, σχεδόν επιβεβαιώθηκε ότι το άψυχο σώμα της γυναίκας ανήκει στην νεαρή από την Αυστρία.

Μιλώντας στο Tlive ο πατέρας της 32χρονης αναφέρει πως «παντρεύτηκαν στην Αργαλαστή και ήταν πολύ ευτυχισμένοι. Μετά ήρθε η καταιγίδα…».

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε λίγες μέρες πριν την θεομηνία. Μάλιστα, είχαν έρθει και οι γονείς και αρκετοί φίλοι τους οι οποίοι έφυγαν.

Όταν ξέσπασε η καταιγίδα, θεώρησαν ότι θα είναι πιο ασφαλές να μείνουν στο σπίτι που είχαν νοικιάσει. Από τότε, κανείς δεν ξέρει τι απέγιναν. Όπως έγινε γνωστό, το σπίτι παρασύρθηκε από χείμαρρο. 

«Τίποτα δεν είναι εντάξει αυτή τη στιγμή», δηλώνει συντετριμμένος ο πατέρας της Μικαέλα.

Ο ίδιος δεν σκοπεύει να έρθει στην χώρα μας την διαδικασία της ταυτοποίησης απλά θα στείλει δείγμα του DNA.

Σε σοκ είναι και μια ληξίαρχος του νοτίου Πηλίου.

«Αν βλέπατε ένα πανέμορφο ζευγάρι, τι θα λέγατε μετά από 10 ημέρες; Η κοπέλα ήταν σαν τα κρύα τα νερά, δεν έχουμε δηλώσει ακόμα τον γάμο».

Οι σοροί που εντοπίστηκαν

Η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε στα βράχια της παραλίας Μουρτιά στο νότιο Πήλιο την Τετάρτη και περισυνελέγη από στελέχη του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου.

Ο Φίλιπ είχε ένα τατουάζ με δύο γάτες, το οποίο ενδέχεται να βοηθήσει στην ταυτοποίηση της σορού του. Οι Αρχές θα στείλουν και φωτογραφία στους δικούς του ανθρώπους ενώ εξετάζονται και τα αποτελέσματα DNA που έλαβαν οι γιατροί.

Η σορός μιας γυναίκας είχε βρεθεί την περασμένη Παρασκευή στην παραλία Θεοτόκος, στο Προμύρι του Νοτίου Πηλίου.

Το σώμα της γυναίκας είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Βόλου, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή και ταυτοποίηση στοιχείων, επίσης μέσω δείγματος γενετικού υλικού.  Τα αποτελέσματα αναμένονται σε είκοσι μέρες.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This