«Με ξεγέλασαν, μου έλεγαν ότι δεν κινδυνεύει»: Συγκλονίζει ο πατέρας της 20χρονης φοιτήτριας

Είχαν χαρακτηρίσει τους γονείς ενοχλητικούς, γιατί καλούσαν τακτικά στο νοσοκομείο!

Must Read

Δεν μπορούν να πιστέψουν οι γονείς της πως χάθηκε η 20χρονη κόρη τους από τη Χίο, που εισήχθη με αμυγδαλίτιδα στο νοσοκομείο και κατέληξε μετά από εννέα μέρες νοσηλείας.

Η οικογένεια δικαίως ζητά απαντήσεις για την τραγωδία που τους χτύπησε και όρισε τεχνικό σύμβουλο, για να δουν τα στοιχεία που θα προκύψουν μετά τον απρόσμενο χαμό της 20χρονης.

«Με πνίγει η θλίψη για το παιδί μου. Μας έλεγαν ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η ζωή της κι ότι θα βγει σύντομα. Για αυτό δεν θορυβηθήκαμε ιδιαίτερα. Μία αμυγδαλίτιδα σε ένα Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο πόσο σοβαρό μπορεί να είναι;» ανέφερε συντετριμμένος ο πατέρας της 20χρονης.

Είπε μάλιστα ότι είχε επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς τους κόρης του, αλλά δεν μπορούσε να τους βρει εύκολα και μάλιστα τους είχαν χαρακτηρίσει ενοχλητικούς, γιατί καλούσαν τακτικά στο νοσοκομείο!

«Να προσέχουν οι γονείς τα παιδιά τους, όταν ακούν ότι δεν είναι καλά. Να τρέχουν κοντά τους, γιατί εμένα με ξεγέλασαν και μου έλεγαν ότι το παιδί μου δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Αυτή είναι η συμβουλή μου, αυτό έχω καταλάβει από όλη αυτή την τραγωδία» πρόσθεσε.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This