Παύλος Φύσσας: Σε εξέλιξη οι αντιφασιστικές διαδηλώσεις για τα δέκα χρόνια από τη δολοφονία του

Μάγδα Φύσσα και Γιάννης Μάγγος μπροστάρηδες στη μεγάλη πορεία στο Κερατσίνι

Must Read

Σαν σήμερα, πριν από 10 χρόνια, ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, με δεκάδες αντιφασιστικές κινητοποιήσεις να πραγματοποιούνται σήμερα, Δευτέρα 18/9, στη μνήμη του, μεταξύ των οποίων και η συγκέντρωση που βρίσκεται σε εξέλιξη στη γειτονιά όπου ο αδικοχαμένος μουσικός άφησε την τελευταία του πνοή.

«Μπροστάρισσα» για μια ακόμη φορά η χαροκαμένη μάνα του Παύλου, Μάγδα Φύσσα, ζωντανό σύμβολο των αγώνων κατά της Χρυσής Αυγής, η οποία και φίλησε το μνημείο που έχει στηθεί στο σημείο όπου ο γιος της έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές του χρυσαυγίτη Γιώργου Ρουπακιά. Μαζί της και ο Γιάννης Μάγγος, πατέρας του Βασίλη Μάγγου που έπεσε θύμα αστυνομικής βίας.

Λόγω της αντιφασιστικής συγκέντρωσης, η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με τους σταθμούς του μετρό «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα» να παραμένουν κλειστοί από τις 17:30 και μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων, καθώς την συγκέντρωση θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας μέχρι τη μάντρα του μπλόκου της Κοκκινιάς. Οι συρμοί θα εκτελούν κανονικά, φυσικά, τα δρομολόγιά τους, απλώς δεν θα κάνουν στάση στους συγκεκριμένους σταθμούς.

Παράλληλα, κάλεσμα για αντιφασιστική πορεία υπάρχει στη Θεσσαλονίκη, στις 19:00, στην Καμάρα, ενώ στην Πάτρα το κάλεσμα είναι για τις 18:00, στην Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου. Στο Ηράκλειο Κρήτης η αντιφασιστική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00, στην Πλατεία Ελευθερίας, ενώ στα Ιωάννινα υπάρχει κάλεσμα για συγκέντρωση στην Περιφέρεια Ηπείρου στις 18:00. Αντιφασιστικό κάλεσμα υπάρχει επίσης και στην -πληγείσα από τις πλημμύρες- Λάρισα, για τις 18:00 στην Παλιά Ιατρική (κτήριο Κατσίγρα).

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This