Οι Έλληνες εργάζονται περισσότερο από όλους στην ΕΕ! Και που να ξεκινήσει… το 13ωρο του Άδωνι

Σοκάρουν τα στοιχεία της Eurostat την ώρα που η κυβέρνηση ψηφίζει το αντεργατικό νομοσχέδιο

Must Read

Αίσθηση προκαλούν τα αποκαλυπτικά στοιχεία της Eurostat για τα ωράρια των εργαζομένων στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο Άδωνις Γεωργιάδης φέρνουν εργασιακό μεσαίωνα στη χώρα μας.

Την ώρα που η κυβέρνηση φέρνει με αντεργατικό νομοσχέδιο, τη «δυνατότητα» εργασίας 13 ωρών ημερησίως, την κατάργηση της πενθήμερης εργασίας αλλά και συμβάσεις μηδενικών ωρών, η Eurostat καταγράφει ότι οι Έλληνες εργάζονται περισσότερο από κάθε άλλον εργαζόμενο στην Ε.Ε.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο εργαζόμενος στην Ελλάδα εργάζεται 41 ώρες την εβδομάδα. Ακολουθούν οι εργαζόμενοι στην Πολωνία με 40,4 ώρες και οι εργαζόμενοι σε Βουλγαρία και Ρουμανία με 40,2 ώρες.

Ποιοι εργάζονται λιγότερο

Την ίδια στιγμή, εκείνοι που εργάζονται λιγότερο είναι οι εργαζόμενοι στην Ολλανδία με 33,2 ώρες την εβδομάδα, στην Γερμανία με 35,3 ώρες και στη Δανία με 35,4  ώρες. 

Σημειώνεται ότι ενώ τα στοιχεία της Eurostat προκαλούν έντονο προβληματισμό, το αντεργατικό νομοσχέδιο του Άδωνι Γεωργιάδη το οποίο συζητείται και ψηφίζεται στη Βουλή, βγάζει στους δρόμους τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα, την Πέμπτη, όπου θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική 24ωρη απεργία.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This