Μπάχαλο με τις αποζημιώσεις πλημμυροπαθών στην Θεσσαλία – Πήραν χρήματα χωρίς να κάνουν αίτηση

Πολίτες που έχουν κάνει αίτηση περιμένουν να λάβουν τα χρήματα

Must Read

Ένα απίστευτο αλαλούμ επικρατεί στις αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών από την κακοκαιρία Daniel στην Θεσσαλία. Πληγέντες δεν έλαβαν το προβλεπόμενο ποσό ενώ πολίτες που δεν τις δικαιούνταν πληρώθηκαν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, στις 11 Σεπτεμβρίου άνοιξε η πλατφόρμα arogi.gov για τις αιτήσεις και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι πρώτες καταβολές των αποζημιώσεων. Σχεδόν 4.500 δικαιούχοι έλαβαν πάνω από 25 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, πολίτες έλαβαν χρήματα που δεν δικαιούνται με αποτέλεσμα πλημμυροπαθείες που έχουν κάνει αίτηση για αποζημίωση περιμένουν να λάβουν τα χρήματα και δεν μπορούν.

«Πήρα χρήματα. Δεν ξέρω πώς βρέθηκαν στον λογαριασμό μου, δεν ξέρω και τι θα γίνει. Λες να μας τα πάρουν πίσω;» λέει κάτοικος πληγείσας περιοχής στην κάμερα του Star.

«Ένα μπάχαλο» λέει ένας άλλος ενώ μια γυναίκα εξηγεί: «Κάναμε την αίτηση για τα 6.600, αλλά δεν μπήκαν ακόμα τα χρήματα. Είχα ένα μέτρο νερό μέσα (σ.σ. στο σπίτι). Άλλοι δεν έχουν κάνει αίτηση και πήραν χρήματα, και εμείς που έχουμε κάνει από τους πρώτους δεν πήραμε τίποτα».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This