Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας: 65χρονος χτύπησε και αποπειράθηκε να βιάσει τη σύντροφό του!

Must Read

Σοκαρισμένη είναι ολόκληρη η Ζάκυνθος από το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που έγινε με θύμα μια 64χρονη.

Η γυναίκα που έχει καταγωγή από την Αλβανία κατήγγειλε στην Αστυνομία πως το απόγευμα της Τρίτης ο σύντροφος της, ένας 65χρονος ομοεθνής της, επιτέθηκε και την χτύπησε στην περιοχή Άνω Γερακάρι.

Μετά την καταγγελία ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη για τις κατηγορίες της σωματικής βλάβης, της απειλής και της εξύβρισης.

Η 64χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου για τις πρώτες βοήθειες. Εκεί αποφάσισε να μιλήσει και για την απόπειρα βιασμού του συντρόφου της. Ο άνδρας δεν ολοκλήρωσε την πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός από ένα περαστικό.

Ο 65χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ζακύνθου αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες απόπειρας βιασμού, σωματικής βλάβης, απειλή και εξύβριση σε βάρος της 64χρονης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This