Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία του 22χρονου Κωστή στο Μυλοπόταμο – «Φονιά» φώναζε η μητέρα του θύματος

Must Read

Ένα «καζάνι που βράζει» ήταν νωρίτερα σήμερα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στα Χανιά όπου ξεκίνησε η δίκη για την δολοφονία ενός 22χρονου από έναν 44χρονο συγχωριανό του τον Ιούνιο του 2022 στο χωριό Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, στο δικαστικό μέγαρο τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και η είσοδος επιτρεπόταν μετά από σωματικό έλεγχο.

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος που είναι προφυλακισμένος στις κλειστές φυλακές Αγυιάς Χανίων έφτασε στο δικαστήριο έχοντας ισχυρή αστυνομική παρουσία δίπλα του καθώς στο χώρο βρισκόταν η οικογένεια του θύματος. Από την αρχή εκφράζονται ισχυροί φόβοι ότι μπορεί να προκληθεί βεντέτα.

Τα παρατράγουδα δεν έλειψαν καθώς στο τέλος της ακροαματικής διαδικασίας λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στην αίθουσα του δικαστηρίου εισέβαλε η μητέρα του θύματος φωνάζοντας «δολοφόνε, φονιά» στον κατηγορούμενο.

Οι αστυνομικοί επενέβησαν άμεσα και την απομάκρυναν ενώ έκλεισαν και την πόρτα της αίθουσας.

Ακούστε την μητέρα του 22χρονου:

 

Προανακριτικά ο 44χρονος είχε παραδεχθεί το έγκλημα και είχε υποστηρίξει πως «θόλωσε» όταν το θύμα μίλησε χυδαία για το νεκρό πατέρα του, πήρε από το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου ένα όπλο που είχε από παλιά για την προστασία των προβάτων και έριξε στον 22χρονο.

«Ούτε θυμάμαι πόσες έριξα, ούτε θυμάμαι που έριξα, ούτε θυμάμαι τι έκανε το θύμα, ούτε θυμάμαι τι έκανα εγώ. Κάποια στιγμή ξύπνησα από λήθαργο μου και άκουσα τον πατέρα του θύματος να καταριέται», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η δίκη διακόπηκε και θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This