«Πήδηξε πάνω από το κεφάλι μου» – Τι λέει ο βοσκός που δέχθηκε επίθεση από αρκούδα

Must Read

Ακόμα σοκαρισμένος είναι ο βοσκός από την Μακρακώμη ο οποίος δέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης επίθεση από μια αρκούδα από την οποία στάθηκε τυχερός καθώς γλίτωσε μόνο με ελαφρά τραύματα.

Μιλώντας μέσα από το νοσοκομείο Καρπενησίου όπου νοσηλεύεται ο 61χρονος Γιάννης Μακρυγιάννης, ανέφερε χαρακτηριστικά πως η αρκούδα «πήδηξε πάνω στο κεφάλι μου αλλά ευχαριστώ τον Θεό που δεν μου έκανε μεγαλύτερη ζημιά».

Όσο για το πώς και γιατί έγινε η επίθεση ανέφερε πως «αλύχταγαν τα σκυλιά, πήγα να δω τι είναι και αυτή μου επιτέθηκε».

Για την μεγάλη του τύχη καθώς θα μπορούσε να συμβεί το μοιραίο ο 61χρονος ανέφερε πως «ήθελε και έφυγε μονο του, αν δεν ήθελε δεν γλίτωνα».

Τέλος, δηλώνει ότι δεν φοβάται.

«Ό,τι είναι να γίνει θα τύχει. Αν πω ότι φοβάμαι κι εγώ θα ψοφήσω από την πείνα και τα ζωντανά θα πεθάνουν».

Για το ασυνήθιστο περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα το αστυνομικό τμήμα Σπερχειάδας. Συγκεκριμένα θα διερευνήσουν αν πράγματι το ζώο που επιτέθηκε στον βοσκό ήταν αρκούδα.

Κάτοικοι,πάντως, της περιοχής αναφέρουν πως έχουν δει μια αρκούδα να κυκλοφορεί στην περιοχή.

Δείτε τις δηλώσεις του:

Το χρονικό

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας 63χρονος βοσκός που εντοπίστηκε αιμόφυρτος και χτυπημένος στο πρόσωπο από αρκούδα στην Φθιώτιδα. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή «Άγιοι Απόστολοι» της ορεινής Κοινότητας Μερκάδας του Δήμου Μακρακώμης.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο 63χρονος βοσκός αναζητούσε ένα από τα ζώα του κοντά στην στάνη ακολουθώντας τα σκυλιά του που γαύγιζαν ασταμάτητα κοντά σε μια πηγή. Γύρω στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης δέχθηκε την επίθεση από την αρκούδα, η οποία τον τραυμάτισε σοβαρά στο πρόσωπο προτού τραπεί σε φυγή πιθανότατα από τα σκυλιά.

Η σύζυγος του βοσκού και άλλοι κυνηγοί που βρίσκονταν στην περιοχή (Τετάρτη επιτρέπεται το κυνήγι του αγριόχοιρου) φρόντισαν για την μεταφορά του στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου του τοποθετήθηκαν ράμματα.

Για το συμβάν διενεργεί προανάκριση το ΑΤ Σπερχειάδας προκειμένου να εξακριβώσει ότι πρόκειται για επίθεση από ζώο και μάλιστα αρκούδα, καθώς μέχρι πρότινος δεν είχε απασχολήσει τις συγκεκριμένες περιοχές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This