«Τσάκωσαν» 19χρονο μέλος συμμορίας που ρήμαζε σπίτια στα Μέγαρα!

Must Read

Τέλος στην παράνομη δράση μιας συμμορίας που είχε κάνει φύλλο και φτερό τα σπίτια στα Μέγαρα έβαλε η Ελληνική Αστυνομία.

Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. πέρασαν χειροπέδες σε 19χρονο Έλληνα ως μέλος της συμμορίας που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές και βία κατά υπαλλήλων.

Παράλληλα, έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται τρεις συνεργοί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, το απόγευμα της Τετάρτης ο νεαρός «ποντικός» εισήλθε σε σπίτι στα Μέγαρα, αφαίρεσε κουτί με χρυσαφικά και διέφυγε με αυτοκίνητο.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα και τον 19χρονο ο οποίος αντιστάθηκε κατά την προσπάθειας σύλληψης του. Μετά από έλεγχο βρήκα τα χρυσαφικά που είχε αρπάξει.

Η δράση της σπείρας 

Η συμμορία δρούμε με οργανωμένο, κάθε φορά, σχέδιο, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Πιο αναλυτικά, τα μέλη προσέγγιζαν τα σπίτια «στόχους» με πατίνια και ποδήλατα για να μην γίνουν αντιληπτοί και όταν έμπαιναν μέσα έκλεβαν τιμαλφή τα οποία τοποθετούσαν σε μαξιλαροθήκη. Στη συνέχεια διέφευγαν με το αυτοκίνητό τους το οποίο είχαν σταθμεύσει σε κοντινό σημείο.

Από τη μέχρι στιγμή προανακριτική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί επιπλέον δύο περιπτώσεις κλοπών από οικίες στη Νέα Πέραμο και στα Μέγαρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This