Κακοκαιρία Elias: Αλαλούμ με τα σχολεία στην Αττική και το «πινγκ πονγκ» Περιφέρειας-Δήμων

Σε ποιον δήμο οι μαθητές δεν θα κάνουν μάθημα

Must Read

Ανοικτά τελικά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Αττική, σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, καθώς σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, με βάση τα τελευταία δεδομένα για την κακοκαιρία Elias, δε συντρέχει λόγος να μη λειτουργήσουν.

 

Μόνο με απόφαση του Δήμου Ορωπού, τα σχολεία της περιοχής θα παραμένουν κλειστά.  

 

 

Αρχικά, ο περιφερειάρχης Αττικής ανακοίνωσε ότι τα σχολεία θα έμεναν κλειστά σήμερα στην Αττική. Όμως, λίγα λεπτά αργότερα ο κ. Πατούλης είπε πως τα σχολεία θα μείνουν ανοιχτά καθώς ο ίδιος επικοινώνησε με την ΕΜΥ, όπου διαβεβαιώθηκε πως το φαινόμενο σε μία ώρα θα εκτονωθεί. Ο περιφερειάρχης σημείωσε πως οι Δήμοι θα αποφασίσουν κατά τόπους αν τα σχολεία θα ανοίξουν ή όχι.

 

Όμως, λίγα λεπτά αργότερα ο κ. Πατούλης είπε πως τα σχολεία θα μείνουν ανοιχτά καθώς ο ίδιος επικοινώνησε με την ΕΜΥ, όπου διαβεβαιώθηκε πως το φαινόμενο σε μία ώρα θα εκτονωθεί και έτσι δεν υπάρχει λόγος να κλείσουν τα σχολεία. Ο περιφερειάρχης σημείωσε πως οι Δήμοι θα αποφασίσουν κατά τόπους αν τα σχολεία θα ανοίξουν ή όχι.

 

Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τα σχολεία

Κλειστές θα είναι οι δημόσιες και οι δημοτικές, εκπαιδευτικές δομές, λόγω της εξέλιξης του καιρικού φαινομένου, σε κάποιες περιοχές. Με απόφαση του δημάρχου Σικυωνίων, όλα τα σχολεία στην δημοτική ενότητα της Στυμφαλίας, θα μείνουν κλειστά, για προληπτικούς λόγους, μετά και το μήνυμα του 112. Τα σχολεία του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης θα παραμείνουν κλειστά, όπως έγινε και την περασμένη Τρίτη. Αφορά τα σχολεία όλων των βαθμίδων, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, αλλά και το ΚΔΑΠ. Στην περιοχή του δήμου Νεμέας, κάποια σχολικά δρομολόγια, με λεωφορεία, δεν θα γίνουν, αφού έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις στους δρόμους. Επίσης, όλες οι δημόσιες και δημοτικές, σχολικές δομές του δήμου Άργους – Μυκηνών, θα μείνουν την Τετάρτη, 27 του μήνα, κλειστές, για προληπτικούς λόγους, αφού η κακοκαιρία, αναμένεται να εκδηλωθεί και στην Αργολίδα. Η απόφαση το δημάρχου, αφορά όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και όλα τα ΚΔΑΠ του δήμου.

 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This