Συγκλονίζει ο ιδιοκτήτης του φούρνου στο Γαλάτσι: «Μου έβαλαν το όπλο στα δόντια!»

Το βίντεο ντοκουμέντο τους κατέγραψε την στιγμή που φεύγουν

Must Read

Τις τρομακτικές στιγμές που έζησε στα χέρια των τριών ληστών που μπήκαν χαράματα στον φούρνο που διατηρεί στο Γαλάτσι περιέγραψε ο ιδιοκτήτης.

Όπως αναφέρει οι δράστες ήταν ήδη μέσα στο μαγαζί όταν το άνοιξε προκειμένου να ξεκινήσει την λειτουργία του πριν τις τέσσερις το πρωί.

«Πρέπει να ήταν μέσα τα άτομα, πρέπει να είχαν μπει μέσα. Γιατί στο μαγαζί όλα ήταν κλειστά. Κατέβηκα εκείνη την ώρα, 4 παρά τέταρτο, να ξεκινήσω τη δουλειά μου και βρέθηκα εδώ στο χώρο», ανέφερε.

Η επαφή του με τους ληστές ήταν άμεση και εφιαλτική.

«Ήμουν εκεί στο ψυγείο και ήρθαν ένας με τα χαρακτηριστικά καλυμμένα, με ένα όπλο, μου λέει “μην μιλάς, προχώρα προς τα εδώ”. Με βουτάει, με πάει μέσα. Εν τω μεταξύ, φώναξα εγώ το συνεργάτη μου να την κοπανήσει, να κάνει κάτι, αλλά ήταν ο δεύτερος μέσα. Τον απειλεί με κατσαβίδι».

Και συνεχίζει:

«Μας ακινητοποιούν μέσα, μας δένουν χειροπόδαρα με tie wrap. Μου ζήτησαν να τους δείξω που είναι το καταγραφικό, τους είπα που είναι και έκοψαν τα καλώδια.

Μου ζήτησαν τα κλειδιά από το σπίτι και μου ζητάνε που είναι τα λεφτά. Τους λέω “δεν υπάρχουν λεφτά”. Πήραν τα κλειδιά, ανέβηκαν πάνω στο σπίτι. Εψαξαν το σπίτι κανένα 20λεπτο και παραπάνω και κατέβηκαν κάτω.  Εν τω μεταξύ μου έχωσαν κάνα 2-3 σφαλιάρες και εμένα για να τους πω που είναι τα λεφτά. Τους λέω “παιδιά δεν ξέρω τίποτα, δεν υπάρχουν λεφτά”. Μου πήραν τα λεφτά που είχα στην τσέπη μου για το μαγαζί. Και έφυγαν. Πριν φύγουν μου βάζουν το όπλο στο δόντι μου και μου λένε “δώσε μου τα λεφτά”. Τους λέω “παιδιά σκοτώστε με, δεν υπάρχουν λεφτά. Αν θέλετε να με σκοτώσετε, σκοτώστε με”.

Μας άφησαν δεμένους αλλά εγώ κατάφερα και είχα λυθεί και την ώρα που αποχωρούσαν, έσπασα τα λουριά που είχα στα πόδια. Πήρα τα κλειδιά άνοιξα το μαγαζί, πήρα το σταθερό γιατί το κινητό μου το είχαν πετάξει και κάλεσα την Αστυνομία», αναφέρει στο protothema.gr.

Το βίντεο – ντουκουμέντο

Τελικά οι δράστες έφυγαν άπραγοι καθώς δεν πήραν τίποτα.

Κάμερες ασφαλείας στην περιοχή τους «τσάκωσαν» όταν έφευγαν από το φούρνο, περίπου στις 4.30 το πρωί.

Στο οπτικό υλικό διακρίνονται οι τρεις κακοποιοί, με full face στο πρόσωπα, να διασχίζουν την οδό Κυβέλης και να εξαφανίζονται.

Δείτε το βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=L0QZs57uilc

Δείτε επίσης:

Γαλάτσι: Ληστές έδεσαν ιδιοκτήτη φούρνου και υπάλληλο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This