Παραδόθηκε ηλικιωμένος που παρέσυρε 5χρονο και ούτε καν σταμάτησε

Οι συγγενείς του λένε ότι το παιδάκι έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο

Must Read

Έξω από το σχολείο του στην Πτολεμαΐδα ένα 5χρονο παιδί παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος και ούτε καν σταμάτησε!

Το μεσημέρι της Τετάρτης η μητέρα του παιδιού πήγε να το παραλάβει από το νηπιαγωγείο και την ώρα που συζητούσε με τη δασκάλα, το παιδί άφησε το χέρι της και συνέβη το κακό. Η μητέρα δεν πρόλαβε να τον πιάσει και το αυτοκίνητο του 67χρονου έριξε στην άσφαλτο το παιδί.

Το εξοργιστικό είναι ότι ο οδηγός σταμάτησε το όχημα, αλλά ούτε καν μπήκε στον κόπο να κατέβει να δει αν είναι καλά το παιδί! Όπως λέει η ίδια η μητέρα:

«Πήγα να τον πάρω από το νηπιαγωγείο, βγήκε η δασκάλα του, μου τον έδωσε στο χέρι, τον πήρα αγκαλιά. Μιλούσαμε μετά για πράγματα του σχολείου που αφορούν το παιδί, τον κατέβασα, κάποια στιγμή μου έφυγε από το χέρι. Εκείνη την στιγμή έτρεξε προς τον δρόμο, τον φώναξε η δασκάλα, περνούσε ένας κύριος μεγάλης ηλικίας. Τον βρήκε με το μπροστινό φανάρι αριστερά και τον χτύπησε στην μέση. Ο μικρός έπεσε κάτω, έτρεξα κατευθείαν κοντά του. Ευτυχώς δεν έκλαψε ή κάτι τέτοιο. Σταμάτησε μέχρι την ώρα που τον σήκωσα. Με κοίταξε, κοιταχτήκαμε δηλαδή και μετά έφυγε. Δεν σταμάτησε να ρωτήσει τουλάχιστον αν χρειάζεται κάτι ή έστω αν τρομάξαμε ακόμα και αυτό».

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του, ενώ ο 67χρονος πήγε στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε. Πέρασε αυτόφωρο και με εισαγγελική εντολή αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί δικάσιμος.

«Το νηπιαγωγείο είναι γωνιακό σε δύο κεντρικούς δρόμους. Είναι μονόδρομος ο ένας. Μου είπε η γυναίκα ότι είναι ηλικιωμένος, εν συνεχεία μάθαμε ότι έχει περάσει και κάποιο έμφραγμα. Σταμάτησε, το πήρε το παιδί αγκαλιά, τον κοίταξε, την κοίταξε, δεν ανοίγει καν το τζάμι να της πει είστε καλά;’ Ήταν ράκος η γυναίκα, έτρεμε, είχε χάσει τα λογικά της», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 5χρονου.

Συγγενής του 67χρονου ανέφερε ότι ο άνδρας πήγαινε να πάρει την εγγονή του από άλλο σχολείο και ότι ο 5χρονος έπεσε πάνω στο αμάξι του.

«Το παιδί σηκώθηκε και επιστρέψαν αμέσως και είχε φύγει το παιδάκι. Μετά πήγε στην αστυνομία αυτός. Δεν χτύπησε καθόλου το παιδί, για προληπτικούς λόγους πήγε, είναι έξω νομίζω σήμερα. Στεναχωρήθηκε πάρα πολύ, δεν το παρέσυρε, έπεσε πάνω το παιδί, βγήκε και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This