Νέα τηλεφωνική απάτη με δόλωμα το Market Pass

Θύμα κατήγγειλε το τηλεφώνημα που δέχθηκε

Must Read

Μια νέα απάτη με δόλωμα το επίδομα του Market Pass κατήγγειλε στην Αστυνομία θύμα και ανέφερε το τηλεφώνημα που δέχθηκε από άνδρα. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι πριν από λίγες ημέρες δέχθηκε μια κλήση, κατά την οποία ο άγνωστος του είπε πως δικαιούται το Market Pass, το οποίο είναι 450 ευρώ. Ο μάρτυρας δεν το πίστεψε και ξεκίνησε να κάνει κάποιες ερωτήσεις.

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS δήλωσε:

«Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα, στο οποίο μου ανακοίνωναν ότι είναι μια αίτηση που έχει κατατεθεί για χορήγηση Market Pass, ότι εγκρίθηκε να πάρω 450 ευρώ. Γνωρίζω πόσο είναι το ποσό που πρέπει να πάρω. Άρχισα να του κάνω κάποιες ερωτήσεις του στιλ ‘’πώς γίνεται να παίρνω αύξηση;’’.

Μου λέει, ‘’λόγω των καταστροφών που γίνανε και της ακρίβειας’’. Μου λέει ‘’θα βάλετε το ποσό και θα πατήσετε έναν πενταψήφιο αριθμό που θα σας δώσω εγώ’’. Του λέω ‘’μου λέτε τον λόγο ενώ ήταν να πληρωθώ στις 29, θα μου τα βάλετε νωρίτερα;’’. Εκεί μου το έκλεισε. Ήταν από κινητό τηλέφωνο. Κατευθείαν ενημέρωσα την Αστυνομία».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This