Μιχάλης Λάμπος: Τραγικός επίλογος για έναν από τους πιο έμπειρους πιλότους ελικοπτέρων

Άφησε πίσω του ένα ανήλικο παιδί και την αγαπημένη του σύζυγο

Must Read

Με τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος στο θρίλερ για τον εντοπισμό του πιλότου του ελικοπτέρου Agusta Α-109 που συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή Αχλάδι Ευβοίας.

Ο 65χρονος Μιχάλης Λάμπος ανασύρθηκε σήμερα νεκρός από μέλη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, ενώ τραγικές φιγούρες στο σημείο, η σύζυγος και τα αδέρφια του που παρακολουθούσαν την εξέλιξη των ερευνών.

Η σορός του Μιχάλη Λάμπου εντοπίστηκε σε βάθος 52 μέτρων και ανασύρθηκε από τη θάλασσα, μια δραματική στιγμή που κατέγραψαν οι κάμερες.

 

Όσοι γνώριζαν τον Μιχάλη Λάμπο, μιλούν για έναν πολύ έμπειρο πιλότο, τονίζοντας μάλιστα ότι ήταν από τους πιο έμπειρους χειριστές στα ελικόπτερα Α-109. Μάλιστα ο ίδιος είχε εργαστεί για πολλά χρόνια ως πιλότος ελικοπτέρου στην Ολυμπιακή Τεχνική. Ο 65χρονος ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, ζούσε στην Αθήνα και εξακολουθούσε να τρέφει μεγάλη αγάπη για τους αιθέρες.

Αν και ο καιρός δεν ήταν καλός, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνετρίβη το ελικόπτερο παραμένουν αδιευκρίνιστες, ωστόσο υπάρχουν μαρτυρίες για έναν ισχυρό θόρυβο προτού πέσει στη θάλασσα. Την ίδια στιγμή, συνάδελφος του αδικοχαμένου πιλότου, αναφέρει ότι πρέπει να ερευνηθεί το ενδεχόμενο μηχανικής βλάβης που οδήγησε σε αυτή την τραγωδία.

«Έβαλε πάνω από τη ζωή του πάνω από το καθήκον. Για εμένα ήταν ήρωας» δήλωσε συγγενής του μιλώντας στο Live News. «Είχε πολλές ώρες πτήσεις, μεγάλη εμπειρία. Και έφυγε με αυτό που αγαπούσε περισσότερο» είπε ξάδερφος του αδικοχαμένου πιλότου.

Δείτε επίσης:

Η δραματική στιγμή που ανασύρουν νεκρό τον πιλότο Μιχάλη Λάμπο – Ράκος η σύζυγος και τα αδέρφια του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This