Η δραματική στιγμή που ανασύρουν νεκρό τον πιλότο Μιχάλη Λάμπο – Ράκος η σύζυγος και τα αδέρφια του

Παρόντες στον τόπο της τραγωδίας η σύζυγος και τα δύο του αδέρφια

Must Read

Σπαρακτικές στιγμές καταγράφηκαν σήμερα στην παραλία Αχλάδι της Εύβοιας, όπου ανασύρθηκε νεκρός ο χειριστής του ελικοπτέρου που κατέπεσε το πρωί της Πέμπτης. Μέλη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών ανέσυραν τη σορό του αδικοχαμένου Μιχάλη Λάμπου, ενώ τις ενέργειες παρακολουθούσαν μέλη της οικογένειάς του που έχουν βυθιστεί στο πένθος.

Βατραχάνθρωποι εντόπισαν και ανέσυραν τη σορό του συνταξιούχου αξιωματικού των Ενόπλων Δυνάμεων, σε βάθος 52 μέτρα, μέσα στην καμπίνα του μοιραίου ελικοπτέρου. Στην περιοχή βρισκόταν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη σορό για να τη μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου.

Η σύζυγος του Μιχάλη Λάμπου και τα αδέρφια του λύγισαν αυτές τις τραγικές στιγμές, καθώς βρίσκονταν εκεί, παρόντες αυτές τις δύσκολες ώρες.

 

Σε ανακοίνωσή του το Λιμενικό Σώμα αναφέρει: «Εντοπισμός και ανάσυρση σορού άνδρα από στελέχη ομάδας ΜΥΑ του Λιμενικού σώματος στη θαλάσσια περιοχή Αχλαδίου Ευβοίας».

Υπενθυμίζεται το ελικόπτερο Augusta Α109, πολιτικού τύπου, ανήκε στον γνωστό εφοπλιστή Γιώργο Γιαλόζογλου, τον οποίο θα παραλάμβανε από τον Βόλο.

Το ελικόπτερο κατέπεσε λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της περασμένης Πέμπτης. Είχε απογειωθεί στις 8 το πρωί από τις Αφίδνες με προορισμό τον Βόλο, αλλά λόγω των κακών καιρικών συνθηκών έκανε στάση στο Μαντούδι, από το οποίο απογειώθηκε στις 9. Χάθηκε από τα ραντάρ λίγο πριν από τις 11.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η λειτουργία του ελικοπτέρου ήταν δυσλειτουργική, ενώ αναφέρεται κι ένας θόρυβος από τον κινητήρα. «Εάν η ορατότητα ήταν πολύ περιορισμένη, θα έπρεπε να ενημερωθούν για τον καιρό της διαδρομής από εκεί που βρίσκονταν στο Μαντούδι μέχρι τον Βόλο. Εάν ο καιρός είχε πολύ χαμηλή νέφωση και είχε και έντονη βροχή, κανονικά δε θα έπρεπε να απογειωθούν», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο πτέραρχος εν αποστρατεία Κώστας Ιατρίδης.

Δείτε επίσης:

Ανασύρθηκε νεκρός ο πιλότος του ελικοπτέρου – Οι βατραχάνθρωποι τον εντόπισαν μέσα στην καμπίνα, σε βάθος 52 μέτρων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This