Τι λέει ο πατέρας του κρεοπώλη για το τραγικό δυστύχημα στο Μεσολόγγι

Στο Ευηνοχώρι η κηδεία της 50χρονης

Must Read

Σε κατάσταση σοκ παραμένει το Μεσολόγγι μετά τον φρικτό θάνατο της 50χρονης εργαζόμενης που διαμελίστηκε σε κρεοπωλείο την ώρα που προσπαθούσε να καθαρίσει τη μηχανή του κιμά, μπροστά στα έντρομα μάτια της κόρης της.

Το βράδυ της Παρασκευής η άτυχη γυναίκα πήγε να καθαρίσει την κρεατομηχνή, όταν άγνωστο πως, η μηχανή ξεκίνησε να λειτουργεί με αποτέλεσμα να πιαστούν αρχικά τα μαλλιά της και στη συνέχεια το κεφάλι της βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

«Ανέβασε την ασφάλεια»

Σύμφωνα με τον πατέρα του ιδιοκτήτη, η μηχανή είχε διακόπτη ασφαλείας τον οποίο φαίνεται πως ανέβασε η άτυχη 50χρονη προκειμένου να καθαρίσει.

«Έχει διακόπτη ασφαλείας και γενικό. Πάντα κατεβάζουμε τον γενικό. Ήταν κατεβασμένη η ασφάλεια, αλλά φαίνεται την ανέβασε η κοπέλα για να μπορέσει να το γυρίσει από την άλλη μεριά, άθελά της έγινε αυτό που έγινε», είπε ο πατέρας του κρεοπώλη.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την 50χρονη εργαζόμενη από τη μηχανή, μετά από δύο ολόκληρες ώρες.

Την ίδια ώρα οι μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής πραγματικά σοκάρουν. «Βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια. Μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο κατάστημα, είδαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν και τελικά ήρθαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες και αστυνομικοί. Την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς είχε γίνει το κακό», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Μετά το συμβάν η κόρη του θύματος, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με νευρικό κλονισμό.

Ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου συνελήφθη και κατηγορείται για εργατικό ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο από αμέλεια.

Στο Ευηνοχώρι η κηδεία

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, η κηδεία της 50χρονης Λουμπιάνα Άννα Μπατσεβάνι θα τελεστεί αύριο, Κυριακή, στις 17:00 στον Άγιο Χαράλαμπο Ευηνοχωρίου.

Διαβάστε επίσης:

«Μακάρι να μην είχε γίνει» – Τι λέει η αδερφή του ιδιοκτήτη του μαγαζιού στο οποίο διαμελίστηκε η 50χρονη

Σοκαρισμένο το Μεσολόγγι από τον θάνατο της γυναίκας από κρεατομηχανή: «Η κόρη της φώναζε βοήθεια»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This