Άνοιξαν τα σχολεία στο Βόλο – Πού θα γίνεται τηλεκπαίδευση

Μάχη των κατοίκων με τις λάσπες και τα προβλήματα

Must Read

Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλουν οι πληγέντες της Μαγνησίας για να «ξεθάψουν» τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους από τις λάσπες, ενώ τα σχολεία ανοίγουν σιγά σιγά με τα παιδιά να επιστρέφουν στα θρανία τους.

Σήμερα άνοιξαν τα περισσότερα σχολεία στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, καθώς το νερό εξακολουθεί να μην είναι πόσιμο – ενώ, σύμφωνα με τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, όπου υπάρξουν προβλήματα θα επιλυθούν άμεσα σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων. Σήμερα λειτουργούν, για πρώτη φορά φέτος, τα σχολεία στον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου. 

Σε ποια σχολεία γίνεται τηλεκπαίδευση

Με απόφαση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Δρ. Σωκράτη Σαβελίδη σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης εκπαίδευση, σε όλες τις Σχολικές Μονάδες και Εργαστηριακά Κέντρα αρμοδιότητας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας με το ωρολόγιο πρόγραμμα να ξεκινά στις 9:00.

 

Με τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσουν:

1. 1ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας Βόλου

2. 4ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας Βόλου (Εσπερινό)

3. 2ο ΕΚ Νέας Ιωνίας

4. Γυμνάσιο Ιωλκού

5. 7ο Γυμνάσιο Βόλου

6. 6ο Γενικό Λύκειο Βόλου

7. Γυμνάσιο Αγριάς

8. Γυμνάσιο Λεχωνίων

9. Γυμνάσιο Ζαγοράς

10. Γενικό Λύκειο Ζαγοράς

Από τη ΔΔΕ Μαγνησίας καλούνται οι Διευθυντές των παραπάνω Σχολείων & ΕΚ να ενημερώσουν άμεσα τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές τους (γονείς) για το ωρολόγιο πρόγραμμα και τα στοιχεία σύνδεσής τους με τις εν χρήσει πλατφόρμες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και ιδιαίτερα με τα Webex Links.

 

Το 9ο Γυμνάσιο Βόλου, θα λειτουργήσει με σύστημα δια ζώσης εκπαίδευσης στο 7ο Γενικό Λύκειο Βόλου με Ωράριο Λειτουργίας από 14:15. Στους μαθητές των Γυμνασίων και Γενικών Λυκείων, στα οποία θα παρέχεται δια ζώσης εκπαίδευση, αλλά η προσέγγιση στο Σχολείο τους είναι αδύνατη, θα παρασχεθεί εκπαίδευση με το σύστημα του Ψηφιακού Σχολείου. Αυτοί οι μαθητές θα παρακολουθήσουν με διαδικασίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (τηλεκπαίδευσης) το Ωρολόγιο Πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης άλλου αντίστοιχου Σχολείου. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This