Τι προβλέπουν οι bookmakers για δήμους και περιφέρειες!

Must Read

Εκλογές ενόψει! Πέρα από τις κλασικές καθιερωμένες δημοσκοπήσεις οι οποίες τρέχουν εδώ και καιρό, την εμφάνισή τους έχουν κάνει και οι προβλέψεις των στοιχηματικών εταιρειών (bookmakers… κατά τα αθλητικά), αναφορικά με το τι περιμένουμε να δούμε στις 13 περιφέρειες και στους μεγάλους δήμους της χώρας.

Βλέπουν άνετους Χαρδαλιά και Μπακογιάννη

Στην Περιφέρεια Αττικής ο Νίκος Χαρδαλιάς (ΝΔ) εμφανίζεται να εκλέγεται από τον πρώτο γύρο με απόδοση μόλις στο 1,02 και ακολουθούν οι: Γιώργος Ιωακειμίδης (ΣΥΡΙΖΑ) με απόδοση 4 και Γιάννης Σγουρός (ΠΑΣΟΚ) με 10. Στον Δήμο Αθηναίων ο Κώστας Μπακογιάννης (ΝΔ) εκτιμάται ότι εκλέγεται εύκολα από τον πρώτο γύρο με απόδοση μόλις 1,01 και ακολουθούν οι: Χάρης Δούκας (ΠΑΣΟΚ) με 8, Κώστας Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ) με 12, Ηλίας Κασιδιάρης με 18 και Νίκος Σοφιανός με 35.

Παίζει μόνος του ο Τζιτζικώστας

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας οι στοιχηματικές «βλέπουν» νικητή από τον πρώτο γύρο τον νυν περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα η επικράτηση του οποίου έχει επίσης σχεδόν μηδενική απόδοση, μόλις στο 1,01, Ακολουθούν: ο Γιάννης Μυλόπουλος ο οποίος υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ με απόδοση 7, ο Χρήστος Παπαστεργίου (ΠΑΣΟΚ) με 10, ο οικολόγος Φίλιππος Γκανούλης και ο Βασίλης Ρόκος με 50, ο Αθανάσιος Αγαπητός της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 70, η Δέσποινα Χαραλαμπίδου από τη Λαϊκή Ενότητα και το ΜεΡΑ25 με 80, ο Σωτήρης Αβραμόπουλος και ο Δήμος Κυριλίδης με 100.

Αμφίρροπες αναμετρήσεις προβλέπουν οι στοιχηματικές στις άλλες δύο περιφέρειες της Βόρειας Ελλάδας. Στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη, πιθανή επικράτηση του νυν περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου έχει απόδοση 1,25, του Χριστόδουλου Τοψίδη 2,10 και ακολουθούν Δαμιανός Καγκελίδης και Στέργιος Ηλιόπουλος με 30 και Θεόδωρος Περεντίδης με 100. Στην Δυτική Μακεδονία φαβορί εμφανίζεται ο «αντάρτης» της ΝΔ Γιώργος Αμανατίδης με απόδοση 1,30 και ακολουθούν ο νυν περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης (ΝΔ) με 2,60, η Γεωργία Ζεμπιλιάδου με 5 και οι Στέφανος Πράσσος και Νόντας Στολτίδης με 50.

Ντέρμπι Ζέρβα-Αγγελούδη

Στον δήμο Θεσσαλονίκης οι bookmakers «βλέπουν» μάχη δύο γύρων με «μονομάχους» την δεύτερη Κυριακή τον νυν δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα (ΝΔ), η επικράτηση του οποίου έχει απόδοση 1,55 και τον Στέλιο Αγγελούδη με απόδοση 2,30. Ακολουθούν ο Σπύρος Πέγκας, ο οποίος έχει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, με απόδοση 5, ο Στέργιος Καλόγηρος με 30, ο Βασίλης Τομπουλίδης με 40, οι Δρόσος Τσαβλής και Δημήτρης Ζιαμπάζης με 50, η Μαρία Κέκη από την «Πόλη Ανάποδα»με 60 και ο Ιωάννης Κουριανίδης με 100.

Άλλες πρωτεύουσες στην Β. Ελλάδα

Σε άλλες πρωτεύουσες διαφόρων νομών οι αποδόσεις των bookmakers είναι:

Για την Κατερίνη, Γιάννης Ντούμος 1,25 και ο νυν δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος 2,30.

Για την Βέροια, ο νυν δήμαρχος Κωνσταντίνος Βοργιατζίδης 1,05, Θεόφιλος Κορώνας 4,50, Κώστας Παλουκίδης 5,50.

Για τις Σέρρες, ο νυν δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης 1,12 και η Βαρβάρα Μητλιάγκα 3,40.

Για το Κιλκίς, ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης 1,45, Θεόδωρος Βαφειάδης 2,25, Κώστας Τσαουσίδης 50.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This