Η Ελλάδα του Μητσοτάκη, η μόνη χώρα του πολιτισμένου κόσμου χωρίς σιδηρόδρομο!

Ο πρωθυπουργός της απόλυτης καταστροφής

Must Read

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, η Ελλάδα είναι πλέον η μοναδική χώρα του λεγόμενου πολιτισμένου κόσμου, που δεν διαθέτει σιδηρόδρομο. Εκτός εάν λογίζεται ως «σιδηρόδρομος», οι αποβίβαση των επιβατών από το Λιανοκλάδι και η μετεπιβίβαση σε λεωφορεία.

Πρόκειται για το απόλυτο αίσχος, την απόλυτη ντροπή, την απόλυτη υποβάθμιση και όμως ουδείς ασχολείται!

Είναι άλλο ένα σύμπτωμα της ασύλληπτης παρακμής στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα επί ημερών Μητσοτάκη. Παρακμή για την οποία ευθύνονται φυσικά και τα ΜΜΕ που του δίνουν μία πρωτοφανή προστασία η οποία αποδεικνύεται καταστροφική τόσο για την πατρίδα όσο και για την ίδια την κυβέρνηση.

Φανταστείτε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα να είχε καταρρεύσει το σιδηροδρομικό της δίκτυο. Η κυβέρνηση θα είχε πέσει την επόμενη μέρα. Εδώ, όχι μόνο δε γίνεται τίποτα, αλλά βγαίνει και η Hellenic train και ζητά αποζημίωση, από τον συνήθη ραγιά φυσικά, επειδή με ευθύνη του κράτους δεν λειτουργεί ο σιδηρόδρομος…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This