Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Λούτσας: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία των έξι Τούρκων

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες. Στη 13.00 οι έκτακτες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Must Read

Ενημέρωση για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας των έξι Τούρκων στην Αρτέμιδα αναμένεται από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και την εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας. Η παρουσίαση για την εξιχνίαση της αιματηρής υπόθεσης θα γίνει στη 13:00 στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η παρουσίαση των στοιχείων θα γίνουν από τον Διευθυντή της Ασφάλειας Αττικής και την εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομίας και θα αφορά στην «εξιχνίαση της υπόθεσης ανθρωποκτονίας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. Φαίνεται τελικά, πως, πράγματι, αντίπαλη συμμορία από την Τουρκία κατάφερε να κάνει συμβόλαιο θανάτου για τους «6», ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στις ανακοινώσεις που θα γίνουν σε λίγη ώρα. Ο άνδρας που έχει συλληφθεί φαίνεται πως ήταν ο πληροφοριοδότης της αντίπαλης συμμορίας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν εκδοθεί και διεθνή εντάλματα σύλληψης. Υπενθυμίζεται ότι ένα άτομο τουρκικής καταγωγής συνελήφθη δύο ώρες περίπου μετά την μαφιόζικη εκτέλεση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς κρίθηκε ύποπτος και είχε πάνω του τέσσερις σφαίρες των 9 χιλιοστών. Τα θύματα δέχθηκαν πυροβολισμούς μέσα στο όχημά τους. Είχαν βρει καταφύγιο σε σπίτι στην Αρτέμιδα και είχαν αποφασίσει, την ημέρα της δολοφονίας τους, να μετακινηθούν για να διαφύγουν από τους διώκτες τους. Υπάρχουν πληροφορίες ότι τα έξι θύματα είχαν εμπλακεί στις αρχές Αυγούστου σε μία διπλή δολοφονία Τούρκων μαφιόζων στην Γαλλία.

Ποιο ήταν το όπλο των εκτελεστών 

Με γάντια εκτιμάται ότι έπιασαν οι δράστες το πιστόλι, το οποίο βρέθηκε τυχαία στην περιοχή. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπάλληλος του Δήμου το εντόπισε και αμέσως κάλεσε την Άμεση Δράση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για πιστόλι SigSauer. Είναι ένα ακριβό εννιάρι πιστόλι, το οποίο θεωρείται για τους εμπόρους ως ένα όπλο υψηλής κατασκευαστικής ποιότητας και υψηλής αγοραστικής αξίας.

 

Διαβάστε ακόμα:

Συνελήφθη ύποπτος κλειδί για την δολοφονία των 6 Τούρκων στην Λούτσα

Δεν συνδέεται με το μακελειό στην Λούτσα ο Τούρκος που προσήχθη για παράνομη οπλοκατοχή – Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This