«Ρε, κτήνος!» – ‘Οσα έγιναν στη δίκη του έκφυλου προπονητή τάε κβον ντο

Must Read

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίστηκε χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου η δίκη του 47χρονου προπονητή τάε κβον ντο από τον Αγιο Νικόλαο, που κατηγορείται, μεταξύ άλλων, ότι ζητούσε από αθλητές του να του κάνουν μασάζ ενώ ο ίδιος παρακολουθούσε πορνό στο διαδίκτυο και παρέδιδε μαθήματα «σωστού πλυσίματος γεννητικών οργάνων» μετά το μπάνιο, επιδεικνύοντας το μόριό του!

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκαν ένας από τους ανήλικους –τότε- αθλητές του 47χρονου, που κατηγορείται για κατάχρηση έξι ανηλίκων σε ασέλγεια, πέντε αγοριών και ενός κοριτσιού, καθώς επίσης η σύζυγός του και η μητέρα του. Ο μάρτυρας κατηγορίας, ο οποίος ήταν 14 χρόνων κατά τον χρόνο τέλεσης των αποδιδόμενων πράξεων, κατέθεσε ότι ο 47χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών έβαζε τον ίδιο και άλλα παιδιά να του κάνουν μασάζ σε ερωτογενείς περιοχές του σώματός του, όπως γλουτοί, προσαγωγοί κ.λπ. Αντίθετα, τόσο η μητέρα όσο και η σύζυγος του κατηγορουμένου υποστήριξαν σθεναρά την αθωότητά του, λέγοντας πως ο άνθρωπός τους έχει πέσει θύμα σκευωρίας.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η χθεσινή συνεδρίαση σημαδεύτηκε από αρκετές στιγμές έντασης, με αντεγκλήσεις μεταξύ δικηγόρων, αλλά και διακοπές της διαδικασίας. Τελικά, το δικαστήριο διέκοψε το μεσημέρι, ορίζοντας νέες δικασίμους τη 17η και τη 18η Οκτωβρίου. Κατά πληροφορίες, στις 17 Οκτωβρίου αναμένεται να καταθέσουν ακόμα ένας ανήλικος αθλητής και ο πατέρας του, οι οποίοι θεωρούνται μάρτυρες-κλειδιά στη δίκη. Ο σάτυρος προπονητής φέρεται ότι είχε την αρρωστημένη απαίτηση από τους αθλητές του να του κάνουν μασάζ ενώ παρακολουθούσε ταινίες πορνό στο κινητό τηλέφωνό του, ήταν απαξιωτικός και ιδιαίτερα βίαιος απέναντί τους, μη διστάζοντας να τους γρονθοκοπά ή να τους κλοτσάει στα γεννητικά όργανα, και συνήθιζε να βγαίνει από το μπάνιο τυλιγμένος με μια πετσέτα και να τους παραδίδει μαθήματα «σωστού πλυσίματος γεννητικών οργάνων», επιδεικνύοντας το μόριό του! Ο ίδιος, πάντως, αρνείται κατηγορηματικά όσα του καταλογίζονται, χαρακτηρίζοντάς τα άκρως ατιμωτικά και αβάσιμα, ενώ αποδίδει όλες τις καταγγελίες σε ένα οργανωμένο σχέδιο επαγγελματικής εξόντωσής του, στοχοποιώντας ως «ενορχηστρωτή» έναν ανταγωνιστή του.

Τον Ιούνιο του 2022, όταν η υπόθεση είχε έρθει στο φως, σοκάροντας το πανελλήνιο, ο πατέρας ενός εκ των φερόμενων θυμάτων του 47χρονου είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων: «Η Δικαιοσύνη έχει αυτιά. Ακουσε! Αν μιλήσετε με ένα από αυτά τα παιδιά, θα δακρύσετε! Θα τρελαθείτε. Δεν θα το πιστεύετε». Στον αντίποδα, με αφορμή τη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη, η συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου Βάσω Πανταζή είχε επισημάνει ότι ο εντολέας της αρνείται τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί από την πρώτη στιγμή και είχε προσθέσει: «Υποστηρίζει με πολύ σοβαρά αποδεικτικά στοιχεία ότι όλα αυτά είναι ένα κατασκεύασμα ανταγωνιστών του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This