Επικίνδυνη γέφυρα στη Ν. Φιλαδέλφεια – Μπορεί να προκληθεί σοβαρό ατύχημα

Πρέπει να γίνει ανακατασκευή της άμεσα

Must Read

Εγκαταλελειμμένη και άκρως επικίνδυνη για τους πεζούς είναι η πεζογέφυρα Βρυούλλων στη Νέα Φιλαφέλφεια που βρίσκεται επί της Εθνικής Οδού Αθηνών -Λαμίας.

Σύμφωνα με το Mega, η γέφυρα, η οποία ανήκει στην δικαιοδοσία της Περιφέρεια Αττικής, έχει υποστεί αρκετές ζημιές και φθορές, αρκετά σίδερα έχουν φύγει ενώ είναι σκουριασμένη σε πολλά σημεία.

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, η γέφυρα βρίσκεται στην άθλια αυτή κατάσταση τα τελευταία πέντε χρόνια χωρίς να έχει ενδιαφερθεί!

Μάλιστα, προστατευτικό κιγκλίδωμα εμποδίζει την είσοδο στη γέφυρα Βρυούλων, καθώς η η κατάστασή της δεν επιτρέπει την διέλευση πεζών.

Κάτω από την πεζογέφυρα διέρχονται καθημερινά χιλιάδες οχήματα και θα μπορούσε να πέσει κομμάτι της γέφυρας με απρόβλεπτες συνέπειες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η γέφυρα θα πρέπει να ανακατασκευαστεί άμεσα καθώς δεν εξυπηρετεί τους πολίτες και μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This