Συγκινεί ο πατέρας της 13χρονης εγκύου: «Θα μεγαλώσουμε το μωρό σαν δικό μας»

«Δεν είχαμε καταλάβει για την εγκυμοσύνη» τονίζει

Must Read

Στο πλευρό της 13χρονης που ήταν έγκυος και δεν το ήξερε και γέννησε στην τουαλέτα νοσοκομείου της Νάξου βρίσκεται η οικογένειά της.

Ο πατέρας της ανήλικης συγκίνησε με τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με το μωράκι που ήρθε τόσο γρήγορα και αναπάντεχα στις ζωές όλων.

«Το μωρό είναι πολύ καλά. Εγώ θα είμαι και πατέρας και παππούς για το εγγόνι μου. Έχω μεγαλώσει τέσσερα παιδιά και θα μεγαλώσω κι αυτό σαν δικό μου», είπε στην εκπομπή «Super Katerina» και τόνισε ότι θέλει η κόρη του να συνεχίσει το σχολείο.

Όπως ανέφερε εκείνος και η σύζυγός του δεν γνώριζαν τίποτα για την εγκυμοσύνη, αν και το κορίτσι είχε πάει λίγο βάρος.

«Δεν ξέραμε τίποτα, αν ξέραμε θα την είχαμε πάει σε μια σωστή κλινική να γεννήσει. Δεν ξέρω αν εκείνη το γνώριζε. Είχε παχύνει λίγο, αλλά η κοιλίτσα της δε φαινόταν και δε μας πήγε στο μυαλό», δήλωσε.

Καταλήγοντας ο πατέρας της μαθήτριας είπε πως δεν γνωρίζουν τίποτα ακόμα για τον πατέρα του παιδιού και οι ίδιοι δεν έχουν πρόθεση να ζητήσουν ευθύνες.

Η 13χρονη παίρνει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο Σύρου όπου είχε μεταφερθεί μαζί με το μωράκι της καθώς στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Νάξου δεν υπάρχει γυναικολόγος.

Δείτε τις δηλώσεις του:

 

Τι συνέβη

Το περασμένο Σάββατο, η μικρή πήγε στο νοσοκομείο με τους γονείς καθώς είχε πόνους στην κοιλιά.

Εξετάστηκε από παιδίατρο ο οποίος διέγνωσε τυμπανισμό και χρόνια δυσκοιλιότητα και της χορήγησε κλύσμα.

Το κορίτσι πήγε στην τουαλέτα και γέννησε το μωρό. Ο ιατρός πήγε να δει γιατί η μικρή αργεί και αντίκρισε το μωρό μέσα στη λεκάνη και τον ομφάλιο λώρο να κρέμεται.

Υπήρξαν καταγγελίες ότι το κορίτσι έκανε ακτινογραφία και ο παιδίατρος που την είδε πέρασε την σπονδυλική στήλη του μωρού για φερμουάρ!

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This