Ακόμα δεν ξέρουν από τι πέθανε το παιδί τους! Συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης δοκίμου

«Καμία μάνα να μην περάσει αυτό που περνάω»

Must Read

Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από τον τραγικό θάνατο της 20χρονης ναυτικής δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού Μαριάννας Τσίγκα που άφησε την τελευταία της πνοή μετά από το πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ινδία.

Όλο αυτό το διάστημα η οικογένεια της άτυχης κοπέλας παραμένει στο σκοτάδι, χωρίς να ξέρει τους λόγους που οδήγησαν στον τραγικό χαμό του παιδιού της.

Καταρρακωμένη η μητέρα της 20χρονης, κάνει έκκληση να βγουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, προκειμένου να δοθεί απάντηση για τον θάνατο της Μαριάννας.

«Περιμένουμε κάποιες ιστολογικές. Κάνω έκκληση να γίνουν όσο πιο γρήγορα γιατί δεν μπορούμε να ζούμε με το γιατί πέθανε το παιδί μας. Ένα 20χρονο αγγελούδι. Θέλουμε την αιτία και εάν βρεθεί μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε και άλλα παιδιά ώστε καμία μανούλα να μην βιώσει αυτό που βιώνω εγώ. Πήγαινε καλύτερα και όλοι περιμέναμε να γυρίζει πίσω στο νησί μας, κάτι έγινε όμως που άλλαξε όλη την πορεία με την ασθένειά της» δήλωσε η μητέρα της μιλώντας στο Live News.

 

Yπενθυμίζεται ότι η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε από την Ινδία, όπου αρρώστησε, στην Αίγυπτο, ενώ άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Αττικής. Η δόκιμος ασθένησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου από λιμένα Σίκκα Ινδίας, με αποτέλεσμα να αποναυτολογηθεί σε λιμένα Σουέζ Αιγύπτου και να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και εν συνεχεία σε νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή. 

Η υγεία της ενώ αρχικά παρουσίασε βελτίωση και πήγαινε καλύτερα και ήταν έτοιμη να επιστρέψει στην Κω, επιδεινώθηκε ραγδαία και τελικά κατέληξε το πρωί της περασμένης Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου. Οι συνθήκες του θανάτου της 20χρονης δοκίμου παραμένουν αδιευκρίνιστες και οι απαντήσεις να αναμένονται από την ιατροδικαστική εξέταση της σορού της. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος της άτυχης κοπέλας, οφείλεται σε τσίμπημα εντόμου, πιθανότατα κουνουπιού, που προκάλεσε λοιμώδη εγκεφαλίτιδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This